CS:GO ban yedim

Katılım
8 Haziran 2019
Mesajlar
305
Yer
Konya, Türkiye.
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet oyunda hile kullanmadığım halde ban yedim, oyunu yaklaşık 1.5 aydır oynamıyordum dün arkadaşım davet edince troll bir yoldaş maçı atalım dedik zaten rankımın süresi geçmişti, maça girdik Full shotgun oynuyoruz birkaç kere flick shot falan attım adamlar hile falan dedi ama uzun süre oynamadığım için girdiğimiz 2 (3'te olabilir) maçıda kaybettik, bugün profilime girdiğimde adamın biri yorum yazmıştı "nice ban" diye, profile baktığımda gerçektende ban yemiş olduğumu gördüm, isteyenlere rekabetçi maç linkini atabilirim hile falan kullanmamıştım ne yapacağım şimdi ben?
Profilim: Steam Community :: Виктор Резнов
Hesabım birçok kişi için değersiz olabilir ama benim için değerli, yoldaşta Global Elite olmuştum.
Sanırım Overwatch olayını silverlar yapıyor.

(Imla için üzgünüm)
20200121204317_1.jpg
 
Yanlış Bilgilendirme
Benimde bazen hile gibi vuruşlarım oluyor korktum şimdi bende ban yemeyeyim.

Silver'lar bile overwatch yapıyor galiba yiyebilirsin.

Yani kusura bakmayın da, sırf raporlanmayla yasaklama verildiğine inanan kendini kandırır. Bu işler öyle kolay değil, hiçbir zaman olmadı da.

Adamım bu adamlar beni raporladı diyelim beni izleyen müfettişler rankım silindiği için nova ve üstü denk geldiyse yemem normal değil mi?
Ayrıca önceden duvara rastgele bakıp Carbon vurduğum bile oluyordu ban falan yemiyordum dün böyle inanılmaz bir şey olmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Profil anasayfanda görüntülenen üç oyundan ikisinde başarım hilesini yapmışsın. Bundan dolayı pek inandırıcılığı kalmıyor yazdıklarının.
Eki Görüntüle 514602
Evet o hileyi yaptım fakat neredeyse 1 ay geçti Pc 1 kez Format yedi bu süre zarfında, ayrıca yapan arkadaşlarım ban falan yemedi. Ayrıca ben Overwatch yedim VAC değil.
Gelipte sanalda yalan söyleyecek kadar aptal değilim dostum bu konuyu açmasaydım tek kaybım vakit olurdu, Steam'a geç ticket atardım.
 
Son düzenleme:
İyi günler. Korkarım ki bu konuda herkes bildiğini ya da duyduğunu yazdığı için genelde nihai çözüme ulaşılamıyor. Öncelikle VAC ban yemenizin temel sebebi, herhangi bir çoklu oyunculu "Valve" oyununda üçüncü parti bir yazılım kullanmanızdır. Dediğim gibi, çoklu oyunculu herhangi bir sunucuya girmeniz durumunda ve kullanılan bir yazılımın tespit edilmesi durumunda bu cezayı alırsınız. Fakat bu Overwatch denilen şey... Gerçek anlamda oyunda bulunmaması gereken bir şey maalesef. Overwatch cezasını yemenizi sağlayan bir kaç kişi oluyor ki bazen saçma sebepleri de olabiliyor. Eskiden karşı takımın doğuş bölgesinde doğma ve bomba alanlarının üstünde doğma açığı vardı ve ben bu açığı kullandığım için -yan hesabımda- Overwatch cezası yedim. Overwatch, herhangi bir zamanda oynadığınız rekabetçi oyununda çekilen demonun başka bir oyuncu tarafından izlenip kişinin tabiri caizse "kafasına göre" yorumlamasından oluşan bir sistemdir. Hile kullansanız da, bu şekilde oyun açıklarını kullansanız da maalesef ceza yeme ihtimaliniz de var. Fakat aynı zamanda "oyunbozanlık" yapmanız durumunda da süreli bir ceza sistemi de var ki ben bu cezayı -kendim zaman zaman "oyunbozanlık" yapmama rağmen- yiyene çok az rastladım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı