CS:GO ban yer miyim?

Tems.

Kilopat
Selamlar, bugün 3-4 el maç girdim ve karşı takım bana hile dedi, (herhalde reportlamışlardır)1 kere de bilerek arkadaşımı vurdum, ban yer miyim?

Overwatch’e gidersin sadece. Ban yersin diyemem. Her report ban yemez sadece oyunu izler karar verirler. Ama arkadaşını kasıtlı vurduğun için belki oyunbozanlık verebilirler. O da ban değil de süreli ceza gibi bir şey belki olur.

Zaten oyun başlarken nerdeyse herkes birbirini raporluyor bu ara:)

Eğer hile değilsen ban yemen zor.
Eğer Overwatch'a düşersen arkadaşını vurduğun için bir ceza alabilirsin ama bu sadece uzaklaştırma olur, tamamen banlanacağını düşünmüyorum.

Hocam suanda hile kullananlar bile ban yemiyorken sizi sadece oyunbozanlikdan reportlarlar ondada bildigim kadariyla en fazla 1 ay ban yersiniz (Not hilecilere oyunbozanlık isaretlendiginde bile ban yemiyorlar 3ay csgo oynadigim adamin hile oldugunu ogrendim ve onlar rahat 35 40 macim var.)

Hocam suanda hile kullananlar bile ban yemiyorken sizi sadece oyunbozanlikdan reportlarlar onda da bildigim kadariyla en fazla 1 ay ban yersiniz (not hilecilere oyunbozanlık isaretlendiginde bile ban yemiyorlar 3ay CS:GO oynadigim adamin hile oldugunu ogrendim ve onlar rahat 35 40 Mac'im var.)

1 Ay ban yemek diye bir şey yok CS:GO'da :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı