CS:GO VAC ban yer miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Masaüstündeki Steam dosyasına sağ tıkla dosya konumunu AC'de. Orada userdata klasörü var. Ona gir. İçindeki klasörleri sil ve geri dönüşüm kutusunu boşalt. Steam uygulaması üzerinden girilen hesapların hepsine ban gitmesini bir nebze olsun engellersin. Kesin çözüm değil ama işe yarayabilir. Ban yiyen hesabını kurtaramazsın ama en azından diğer hesaplarının tespit edilmesini engellemene yardımcı olabilir.

Sizin dediklerinizi yapmıştım zaten ben hatta başlat>çalıştır>%temp% yapıp oradakileri de sildim. Herkesin dediği gibi en iyisi format atmak. Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

Arkadaşlar CS:GO'da 11 level ve nova 1 yoldaş ranklı hesabım var. Benim için çok değerli bir hesap. Pazartesi günü yoldaş oynarken karşıya 2 tane mevlana geldi. Ve bende sinirlenip yeni hesap açıp hile indirdim. Hileyi oyuna enjekte ettim ve oyuna girdim hile çalışmadığını görünce başka bir hile indirdim. İndirdiğim hile sByte.exe diye bir hileydi oyuna enjekte edilen bir hile değildi. Hile ile oynadıktan sonra hileyi sildim. 1 gün sonra hile kullandığım hesapta VAC yemiş. Ve ben o hesaba, hile kullanmadığım asıl hesaptaki telefon numarasını girmiştim. Asıl hesabımdaki telefon numarasını kaldırdım ve e-posyayı da değiştirdim. Steam'ın dosyalarından userdatanın içindekileri sildim. Bilgisayarda başlat>çalıştır>%temp%teki dosyaların hepsini sildim. Asıl 11 level olan hesabımı 21 level yapıp Prime status yapmayı çok istiyordum. Şu an VAC korkusundan hesaba girmeye korkuyorum. Sizce VAC ban yer miyim?

Milyonlarca insan hileden bezmiş. Sen gelmiş burada hile yaptım diyorsun. Umarım VAC yersin. Zaten oyun bedavaya döndükten sonra her yer hileci oldu ama VAC ban sağ olsun tespit ederse çok güzel geçiriyor. Ben de bir ara Insurgency oynuyordum. Orada da sürekli VAC ban uyarısı yapılıyordu. Hiç hile yapmadım, daha doğrusu hile yapacaksam ne anlamı kalacak? İlk hileyle karşılaşmam da Sinjar da elinde makarov olan adamın beni yüzlerce mermiyle tarayarak öldürmesiyle oldu. Ulan adam öyle bir tarıyor ki başımı çıkartamıyorum. Zar zor öldürüyorum ve gidip silahına bir bakıyorum ki makarov. Daha sonra hileli ama sakın söyleme dedi. Ben de yok be niye söyleyeyim dedim. 5 dakika sonra çıkıp, raporladım.

Benim de az önce karşıma %99 hile geldi. Adam 51 kill aldı çünkü. Ama ben de hile açmak yerine en az 45 defa raporladım oyun içi. Sonra profiline hacker vs vs. yazdım profilinden şikayet ettim. VAC yemesini umut ediyorum. Yoksa ben de hile açardım? Üstelik mevlana demişsiniz. Mevlana hileler çok kısa sürede ban yiyor. Bunu yapmanıza gerek yoktu.

Arkadaşlar CS:GO'da 11 level ve nova 1 yoldaş ranklı hesabım var. Benim için çok değerli bir hesap. Pazartesi günü yoldaş oynarken karşıya 2 tane mevlana geldi. Ve bende sinirlenip yeni hesap açıp hile indirdim. Hileyi oyuna enjekte ettim ve oyuna girdim hile çalışmadığını görünce başka bir hile indirdim. İndirdiğim hile sByte.exe diye bir hileydi oyuna enjekte edilen bir hile değildi. Hile ile oynadıktan sonra hileyi sildim. 1 gün sonra hile kullandığım hesapta VAC yemiş. Ve ben o hesaba, hile kullanmadığım asıl hesaptaki telefon numarasını girmiştim. Asıl hesabımdaki telefon numarasını kaldırdım ve e-posyayı da değiştirdim. Steam'ın dosyalarından userdatanın içindekileri sildim. Bilgisayarda başlat>çalıştır>%temp%teki dosyaların hepsini sildim. Asıl 11 level olan hesabımı 21 level yapıp Prime status yapmayı çok istiyordum. Şu an VAC korkusundan hesaba girmeye korkuyorum. Sizce VAC ban yer miyim?

Umarım ban yersiniz. O hileyi açan adamlardan bir farkınız olmadığını düşünüyorum.

Kendim direkt legit kullanıcısıyım açıklayayım. Bilgisayara firmat atman hem hile deki miner olayı yüzünden her türlü format atman gerekir. Valve genelde aynı telefonlu hesapları kontrol etmez ama owerwatch ban yersen cidden çok kötü olur çünkü genelde valve o hesaplara incelemeli şekilde bakıyor. Bir de arkadaşların dediği gibi arka planda çalışan uygulamaları fark etmek neredeyse imkansızdır valve için. O yüzden biz legitler kolay kolay ban yemiyoruz saygilar.

O yüzden biz legitler kolay kolay ban yemiyoruz saygilar.
Legit’i bana açıklayabilir misin? İnternette pek açıklayıcı açık bir şey bulamadım da bilmediğimden soruyorum legit nedir ne işe yarar yani?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı