Satıp nakte çevirip daha ucuz bıçaklara çevirip
?Steamde satmasından bahsediyor.
Satıp nakte çevirip daha ucuz bıçaklara çevirip
?Steamde satmasından bahsediyor.
Dostum adam diyor ki topluluk pazarında sat. Bakiyenle daha ucuz skinler al. Onları indirimli sat. Bir noktada mantıklı evet. Ama Steam komisyonu dahil olunca bence karlı olmuyor.
1hafta önce sandıktan stiletto bıçak | solgun - fabrikadan yeni çıkmış (0.034) çıkardım. Steam pazar fiyatı 6-7bin TL arası değişiyor suanlık.
Nakite çevirmek istiyorum ortalama nakite çevirirken elime kaç para geçer ve en iyi şekilde nasıl nakite çevirebilirim?
TR sitelerinde satmam zor gibi geliyor önerebiliceğiniz bir güvenilir yabancı site var mıdır?
shadowpay.com önerebilirim. Önceden çok kullandığım ve item sattığım bir site. Tek sıkıntı sadece kripto olarak çekebiliyorsun. Güvenilirdir ve ByNoGame'den daha uyguna satabilirsin.1hafta önce sandıktan stiletto bıçak | solgun - fabrikadan yeni çıkmış (0.034) çıkardım. Steam pazar fiyatı 6-7bin TL arası değişiyor suanlık.
Nakite çevirmek istiyorum ortalama nakite çevirirken elime kaç para geçer ve en iyi şekilde nasıl nakite çevirebilirim?
TR sitelerinde satmam zor gibi geliyor önerebiliceğiniz bir güvenilir yabancı site var mıdır?
ByNoGame'den %10 komisyonla hızlı bir şekilde satabilirsiniz 6500TL'den sayarsak 650TL komisyon kesilir.
shadowpay.com önerebilirim. Önceden çok kullandığım ve item sattığım bir site. Tek sıkıntı sadece kripto olarak çekebiliyorsun. Güvenilirdir ve ByNoGame'den daha uyguna satabilirsin.
gamesatis.com'a ilan koydunuz mu?
Hızlı satılsın diye ByNoGame'e koydum büyük bir kısmını kaybettim. Sen benim yaptığımı yapma Shadowpay'e bak.Eyvallah kanka bakacağım buraya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.