Lütfen yanlış bilgi yaymayı bırakın. Linus'un da dediği gibi sahip olduğunuz yenileme hızından daha çok FPS almanız bir şeyi DEĞİŞTİRİYOR.
Ayrıca rekabetçi bir oyunda v-sync'i açmak durumu daha kötü bir hale getirmekten başka bir işe yaramayacaktır. "FPS görebildiğin kadardır." gibi bir saçmalık daha önce duymadım.
Senkronizasyonu açması ekrana gelen görüntüde gecikme oluşturur ve rekabetçi bir oyunda böyle bir şey istemeyiz. Ayrıca, efekt detayını yükseğe almak FPS kaybına neden olmaktan başka bir işe yaramayacaktır. Maksimum FPS değerini 60'a sabitlemek de oynayan kişiye dezavantaj oluşturacaktır.
Hiçbir şey bilmeyen insanlar bir şeyler biliyormuşçasına yanlış tavsiyelerde bulunmuşlar, lütfen körü körüne bu insanlara inanıp dediklerini uygulamayın. Bilgisayarınızın problemi kötü olması. Ben oyunu istediğim çözünürlükte ve istediğim ayarlarda oynayabiliyor olmama rağmen 1024x768 çözünürlüğünde her şey en düşükte oynayarak maksimum performansı elde edip olabilecek maksimum akıcılığı yakalamaya çalışıyorum. Sizin bu sistemle ayarlarınızı yükseğe almanız doğru değil.
Aşağıdaki videoda, profesyonel olarak CS:GO oynamış takımların (Örneğin Royal Bandits) ve birçok profesyonel oyuncunun bilgisayarını dizmiş, farklı sistemler deneyerek CS için hangi konfigürasyonların daha iyi olduğunu test etmiş ve önceden bu oyunu profesyonel olarak oynamış bir kişinin yapmanı tavsiye ettiği şeyler bulunuyor. Bunu uygulayarak bilgisayarından alabileceğin verimi maksimuma çıkarabilirsin ama sorunun kaynağının bilgisayarının kötü olması olduğunu unutma.