Diyorum ya, okuduğunuzu da anlamıyorsunuz. Mesela diyor ve ekliyorum. O sadece bir örnekti. Skin Changer kullanan bir kişinin Overwatch yasağı almayacağını ben de biliyorum.
Bahsettiğiniz YouTuber Overwatch tarafından kalıcı yasaklama almış olsaydı aynı şekilde kırmızı renkte genel bekleme süresi uyarısı alması gerekirdi.
Ben burada bir şey anlatırken kendi varsayımlarıma göre konuşmuyorum. Hepsinin bir kaynağı mevcut.
Daha önce de bu konu hakkında birçok yorumda bulundum. Şimdiye kadar yasaklaması kaldırılana denk gelmedim.
Örnek verecek olursak;
Merhaba arkadaşlar ben dün CS:GO oyununa yoldaş girdim ve birdenbire oyundan attı ve genel bekleme süresinde bir hata verdi. Hiçbir şekilde hile ve dış yazılım kullanmadım.
www.technopat.net
Durduk yere overwatcha düştüm - Technopat Sosyal
(Durduk yere yasaklandım diyen arkadaşın diğer 5-6 hesabında da türlü türlü yasaklamalar vardı)
Yine aynı kişi tarafından açılan farklı bir konu
Rekabetçi maç girmiştim arkadaşım ile ve yemin ederim hile kullanmıyordum. İsterseniz maçın linkini atayım ama yemin ederim ki hile yoktu ve ban yedim. Karşı takım şüpheli oynuyordu aimbot olma ihitmalleri vardı ama bende yemin ederim ki kesinlikle hile yoktu ve birden oyundan atıldım. VAC ban...
www.technopat.net
Dün 14:00'da Steam'a girdiğimde oyundan Owerwatch VAC banı aldığımı öğrendim. Kimseye yalan borcum yok inandırmaya da çalışmayacağım. İsteyen inanır, istemeyen yazmasın uğraştırmasın. Ne hile kullandım ne de başka bir program indirdim. Şimdi derler indirdin Steam Discord, TS ve Spotify harici...
www.technopat.net
Kısacası ben bir şey söylüyorsam kendi kafama göre sallamıyorum.