CS:GO Glock 18 ne işe yarar?

IronSmith0057

Centipat
Katılım
24 Haziran 2021
Mesajlar
265
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. CS:GO'da Glock 18 diye bir silah var ve belki sizi şaşırtacak ama bu silah PP Bizon'dan daha iyi ama yine de CZ75 ile bile yarışamaz.

Neyse bu silah ne işe yarıyor? Pistol rountta bir P250 ve bomba alabilirim diye biliyorum ve bir dakika, nasıl yani Glock T iken hiç para harcamayıp ölmeye mi yarıyor? Sanırım evet. Yani silah su ya da boncuk bile atmıyor o yüzden bu silahla birini öldüremezsin. Peki ya bu şartlarda Glock skini almaya değer mi? Kullanmayacağım ki belki Valve'ın istediği sadece pistolları kozmetik olarak kullanmamızdır. Ayrıca Tec 9 tam zırhlı bir rakibi 1 headshot ile öldürebilirken Glock 4 headshot, çünkü Valve. Gabe sana sesleniyorum CS:GO'yu dengele adamım hem de hemen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşte bu yüzden sana daha acemisin diyorum. Kırk fırın ekmek yemen lazım bu oyunda iyi oynaman için. Deagle gibi güçlü bir silahı kötüleyeni ilk defa görüyorum.
Deagle çöp 1 body 40 küsürden az. Revolver candır SSG ile aynı hasara sahip hele ki pompalı + revolver candır. Yakın pompalı uzak revolver.
 
Eco silahı. Oyunda silah var diye kullanmak zorunda değilsiniz. Glock ayrıca gayet ünlü bir silah. O zaman AWP varken SSG 08 neden var oyunda? Daha ucuz diye. Ücretsiz bir silaha neden bu kadar kafayı taktınız anlamadım. Hadi hiç bilinmeyen saçma bir silah olsa neyse ama gayet de oynamasını bilene iyi. Hasarı az ama hızlı sıkıyor ve isabeti gayet iyi. + olarak fazla mermisi var ve şarjör kapasitesi 20.
 
Eco silahı. Oyunda silah var diye kullanmak zorunda değilsiniz. Glock ayrıca gayet ünlü bir silah. O zaman AWP varken ssg 08 neden var oyunda? Daha ucuz diye. Ücretsiz bir silaha neden bu kadar kafayı taktınız anlamadım. Hadi hiç bilinmeyen saçma bir silah olsa neyse ama gayet de oynamasını bilene iyi. Hasarı az ama hızlı sıkıyor ve isabeti gayet iyi. + olarak fazla mermisi var ve şarjör kapasitesi 20.

Bu arada M.249 kötü denilsede bence oynamasını bilen için mükemmel ölüm makinesı M.249'u ak'den daha çok seviyorum ctlerin ak si adete.
 
Cz Burak için söylüyorsun değil mi?
Evet CZ-75 için

1627317987992.png
 
Artı -1 Eksi

Yeni konular

Geri
Yukarı