CS:GO haksız ban

AREMY

Centipat
Ben haksız yere CS:GO'da VAC ban yedim. Ben yedek hesap açsam oradan aile paylaşımı ile ana hesaptan oynasam olur mu yoksa yan hesapla mı oynamam gerek? Ana hesapta arkadaşlarım var. Hiç yatırmadım desem doğru olabilir ama 400TL civarı oyun var. Hesabı bırakmak da istemiyorum. Yan hesaptan paylaşım iste öyle oyna oyunları demeyin. Onun dışında çözüm varsa yazın. Yazanlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben haksız yere CS:GO'da VAC ban yedim. Ben yedek hesap açsam oradan aile paylaşımı ile ana hesaptan oynasam olur mu yoksa yan hesapla mı oynamam gerek? Ana hesapta arkadaşlarım var. Hiç yatırmadım desem doğru olabilir ama 400TL civarı oyun var. Hesabı bırakmak da istemiyorum. Yan hesaptan paylaşım iste öyle oyna oyunları demeyin. Onun dışında çözüm varsa yazın. Yazanlara teşekkürler.
Aile paylaşımı ile falan olmaz. Haksız yere de VAC ban yiyip tatile gittiğinizi düşünmüyorum. Ya önceden bir hile kullandınız, ya da 3. parti bir programı oyuna girerken açık bıraktınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı