CS:GO haksız ban

Şimdi şöyle haksız sayılır çünkü tamam ben hile indirdim ama kullanmak için değil anlık hevesle indirdim, sonra milletin hakkına girmeyim deyip kapadım, kullanmadım bile. Büyük ihtimal o hile arkada açık kalınca ban attılar diye düşünüyorum. Desteğe yazdım, açamayız, VAC ban yediniz diyor. Şimdi herkes hileci diycek biliyorum, geçmişte hile açtım diye konu açmıştım bu konuyu anlatmaya üşendiğim için :). İnanmaycak birçok kişi ama o da onların tercihi ne yapalım?

Şimdi şöyle haksız sayılır çünkü tamam ben hile indirdim ama kullanmak için değil anlık hevesle indirdim sonra milletin hakkına girmeyim deyip kapadım kullanmadım bile büyük ihtimal o hile arkada açık kalınca ban attılar diye düşünüyorum desteğe yazdım açamayız VAC ban yediniz diyor. Şimdi herkes hileci diycek biliyorum geçmişte hile açtım diye konu açmıştım bu konuyu anlatmaya üşendiğim için :).İnanmıycak birçok kişi ama o da onların tercihi ne yapalım.
CS.GO 3. parti yazılımları algılayamıyor. Belli etmişsiniz ki yemişsiniz. Birbirimizi kandırmayalım.

Hile kullanmışsınız ve banı yemişsiniz. Bu gibi durumlarda yapmanız gereken tek bir şey var.

O da buz gibi su içmek. Havalar şimdilerde soğuk gerçi, birazcık ılıtın öyle için suyu. Bir daha da hile açmayın.

Hile kullanmışsınız ve banı yemişsiniz. Bu gibi durumlarda yapmanız gereken tek bir şey var.

O da buz gibi su içmek. Havalar şimdilerde soğuk gerçi, birazcık ılıtın öyle için suyu. Bir daha da hile açmayın.

Hileyi kullanacekken vazgeçtim böyle herkese yalan söylüyorsun kullandın demekten vazgeçin banı hile kullandım zannederek atmış olamazmı hata yapma ihtimalleri yok mu açık diye kabul ettim ama kullanmadım ki kullanmayı bilmiyordum indirdim öğrenirim kurcalıyarak dedim kurcalamadan vazgeçtim.
Kullanmasaydınız ban yemezdiniz. Bu kadar basit. Daha da yazmayacağım yeter bıktım.

Bence de yazmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı