CS:GO haksız yere VAC ban yemek

Merhaba, CS:GO'dan VAC ban yemişim. Ama bunun haksız oldugunu biliyorum zaten haksız olsam hiç ugraşmam. En son 5 Temmuz'da oyuna girmişim ve 6 gün önce VAC ban yemişim. Steam'e girdigimde anlam veremedim. Çok kötü şaşırdım dedigim gibi haksız yere yedim. Steam destege yazdım sizce kalkar mı? Zaten yan hesabımda ama emek oldugu için peşine düşüyorum yoksa zerre umurumda degil. Yardımınız için teşekkürler.Eki Görüntüle 629536Eki Görüntüle 629537

Hesabınızdan başka bir hesaba paylaşım yapmış olabilirsiniz veya hesap bir arkadaşınızda varsa ondan dolayı da ban yemiş olabilirsiniz. Saçma sapan"hile kullandın işte" diyenlere bakma sen. Hile kullanmadım dediğiniz için hesabınızın çalınabilmiş olacağını düşünüyorum.

Arkadaşım uzun süre sonra maç oynadığında VAC ban yemişti düşük seviyedeki oyuncularla aynı lobiye gelip çok iyi oynadığı için. Valve destek üzerinden geçmiş oyunlarının kayıtlarını attı Shadow Play ile kaydettiği daha sonra VAC banı hesabından kaldırdılar.
:D yaşandı.

Tamam abi 1 ay sonra VAC yiyende ilk defa gördüm :)
Yalnız bu mümkün hatta CSGO tam olarak bu şekilde çalışıyor. Hileciler anında tespit edilip banlanmak yerine kullanılan hile tespit ediliyor ve belli bir zaman bilgi toplayarak bir süre sonra toplu bir şekilde tüm kullanıcılar banlanıyor. Ki bence korkunç bir sistem, yani oyun esnasında mevlana olmadığı kalan her şeyi ile belli eden adamı da banlaması 1 hafta 1 ay'ı geçtim 3 gün bile sürmez ya!

Haksız yere sayılabilecek şekilde ben bir kez ban yedim(engellendim).
BF4 oynarken oyunu kayıt ediyordum. O zamanlar AMD'nin görüntü kayıt için Plays.tv adında çöp bir yazılımı vardı. Onunla kayıt yapmaya çalışırken çat diye maçtan atıldım. Battlelog'un alt kısmında kırmızı yazıya PunkBuster tarafından banlı gibi bir ifade vardı. Ben ne olduğunu anlamaya çalışırken 2-3 gün sonra ban kendiliğinden kalktı. Ama şu oldu. Bazı sunucular kick listesine indexten çoktan eklemişlerdi. Resmi olarak her hangi bir engelim olmamasına rağmen Auto-Kick yediğim oluyordu bazı sunuculardan.

Kardeşim bir ban yiyorsan haksız yere hiçbir zaman yemezsin. Sistem hatası olur düzeltilirse kalkar. Fakat hiçbir zaman haksız ban yemezsin. Senin gibi yaşam formları forumda her geçen gün türemeye başladı. Pandemi sonrası daha da fazla türediniz.
Bu nasıl üslup? Ya haklıysa adam ya gerçekten dediği gibi haksız ban yediyse? Adama bi ahlaksız namussuz denediğin kalmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı