CS:GO haksız yere VAC ban yemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@A F K

ETS 2'de hile kullanmayla CS:GO'dan yasaklama almazsiniz. Hilenin direkt oyunun kendisine enjekte edilmesi gerekir. Eger arka planda acik birakirsaniz en fazla sunucuya baglanirken VAC hatasi alirsiniz.

Tamam oyuna girip bir de bakayim. Yükleniyor CS:GO
 
Zaten VAC yiyenlerin çoğu ya kuzeni açıyor ya da Steam haksız yere banlıyor. (Bıkmadınız bu yalanlardan!) Steam desteğe durumu zaten belirtmişsiniz, bir yanlışlık varsa düzelir. VAC ban yediysen ne yapalım? Bizim kaldırmamızı mı bekliyorsun? Kimse sebepsiz yere VAC yemez, illa bir şey yapmışsınızdır. Bu tür konuları nasıl onaylıyorlar onu da anlamıyorum.
 
Son düzenleme:

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    51,9 KB · Görüntüleme: 176
Neyse eğer cidden kullanmadıysan geçmiş olsun kullandıysanda... İş işten geçmiş bidaha kaldırıldığını duydum ama hiç görmedim.
 
Var kirmizi yazi. Hile diyenlere bir şey demiyorum. Çünkü bende sizin yerinize olsam bende derim. Yeni hesap açacağım. Steam a hakkımı helal etmiyorum. Konu kapandı. Sadece sizden bilgi istedim çok üstüme gittiniz sorun yok. Banned!
 
Haksız VAC ban takımına sende hoş geldin dostum. Cheat Engine'den dolayı ban yemezsin, CS:GO için tehlike içerecek 3.parti yazılım kullandığın tespit edilirse ban yersin. Haksız bir durum varsa kendiliğinden kalkar ama muhtemelen diğer "haksız" VAC ban yiyen arkadaşlar gibi seninki de kalkmayacağından eminim. :D

haksızbanmııııı.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı