CS:GO haksız yere VAC ban yemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam. Yardımınız için teşekkür ederim. Şimdi Cities Skylines'de şehrimi büyütiyim 208 k oldu.
Konu kapandı. (gelip he aynen hee Aras Kargo yazmayın. Konuyuda hortlatmayın)
 
VAC banlar haksız yere atılmaz, haksız yere olsa bile kaldırılır zaten. Konuyu açmışsınız, üstüne iyi bir R yapmışsınız. Kullandığınızı itiraf etmeyebilirsiniz ama bunun üstüne konu açıp itirazda bulunmak baya saçma bir hareket. Envanterinize veda edin, ve 7 Yıl boyunca o profilinizde kalacak yazıya bakmaya başlayın bence şimdiden. Ayrıca 7 yıl sonra sadece 3. parti kişiler (yetkililer) görebiliyor yazıyı.
 
Haksız yere yiyemezsin boşuna inandırmaya çalışma insanları. Arka planda 3. parti yazılım aktif ise bir ihtimal yemişsinizdir ticket atın, hiç kimse haksız yemez yesede otomatik kalkıyor. Hile kullandıysanız boşuna uğraşmayın kalkmaz.
 
Yine bir haksız ban vakası. Arkadaşlar, VAC ban hile tespit sistemi tarafından otomatik atılır, bu da sistemin bilgisayarınızda kesin hile kanıtı bulduğu anlamına gelir. Yakın zamanda yaptıklarınızı ve bilgisayarınıza indirdiğiniz/yüklediğiniz dosyaları kontrol edin. Cevabı bizden iyi bildiğinize eminim.
 
Crack oyun var. GTA san. Ondan mı?


Yapacak bir şey yok artık. Ya kaldırırlar ya da kaldırmazlar. Kader.
Crack oyunla ne alakası var gta san indirdin diye neden csgosan yiceksin böyle olsa tf2 portal2 den falanda yerdin %96 yazılım kullandığından eminim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı