CS:GO hammer++ VAC ban riski var mı?

Octafox

Hectopat
Öncelikle selam. Ben CS:GO için hammer editor ile kendi çapımda haritalar yapıyorum. Hammer++ programına rastladım. Map yapımı için daha kapsamlı özellikleri var sanırım. Kurulumu için oyun dizinine başka dosyalar ekleniyormuş. O yüzden VAC ban riski olabilir diye düşündüm. VAC ban riski var mı? Eğer varsa başka hesaptan deneyeceğim.

Öncelikle selam. Ben CS:GO için hammer editor ile kendi çapımda haritalar yapıyorum. Hammer++ programına rastladım. Map yapımı için daha kapsamlı özellikleri var sanırım. Kurulumu için oyun dizinine başka dosyalar ekleniyormuş. O yüzden VAC ban riski olabilir diye düşündüm. VAC ban riski var mı? Eğer varsa başka hesaptan deneyeceğim.

Sorunun cevabını bilmiyorum ama 1 hesapta ban yersen diğeri de ban yer diye biliyorum.

Hammer++, Source motoru için Valve'in Hammer editörünün ücretsiz, kapsamlı bir modifikasyonudur, daha kararlı, güncel bir sürüm olma öncülüyle, birçok hata düzeltmesi ve modern seviye düzenleyicilerde çeşitli iyileştirmeler mevcuttur.

Kendi sitelerinde böyle açıklama yapmışlar. Anladığım kadarıyla Valve'in Hammer editörüne yeni özellikler ekleyip geliştirmişler. Vac ban yiyeceğinizi zannetmiyorum.

Hammer++, Source motoru için Valve'in Hammer editörünün ücretsiz, kapsamlı bir modifikasyonudur, daha kararlı, güncel bir sürüm olma öncülüyle, birçok hata düzeltmesi ve modern seviye düzenleyicilerde çeşitli iyileştirmeler mevcuttur.

Kendi sitelerinde böyle açıklama yapmışlar. Anladığım kadarıyla Valve'in Hammer editörüne yeni özellikler ekleyip geliştirmişler. Vac ban yiyeceğinizi zannetmiyorum.
Kurulum yaparken oyun dizinindeki "bin" klasörüne dosyaları attığın için ban yeme riskinden korkuyorum.

Hammer Valve ait bir uygulama sıkıntı olmaz zaten oluşturduğun haritalar atölye haritası olarak geçer.

Hammer Valve ait bir uygulama sıkıntı olmaz zaten oluşturduğun haritalar atölye haritası olarak geçer.
Hammer'dan bahsetmiyorum.Hammer'ı kullaniyorum zaten.Hammeri++ diye bir program var.Normal programdan daha kapsamlı.Daha güzel özellikleri var.Onu kullanmak istiyorum da her türlü sıkıntı olur gibi. En iyisi Hammer'dan devam etmek.

Hocam VAC yediğinizde o bilgisayarda CS:GO açmış tüm hesaplar yiyor diye biliyorum dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Arkadaşımız bizzat yaşadı bu durumu 2 hesabıda VAC yedi sadece birisinde kullanmasına rağmen.
Hocam aynı bilgisayarda açılan tüm hesaplar ban yeseydi kimse internet kafelerde hesabını giremezdi.Ban yeme nedeni CS:GO dosyalarının 1. hesaptayken değiştirilmiş olup 2. hesapta da aynı kalması veya 2 hesabın da hesap bilgilerinden bazılarının aynı olmasıdır.Telefon numarası gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı