CS:GO Hile kullanmadığım halde ban yer miyim?

Merhaba iyi forumlar diğerek başlayayım anlatmaya.
Arkadaşlar CS:GO'ya ilk başladığım zaman profesyonel oyuncu Scream'ı örnek alarak oynamaya çalışıyordum, tabii hiç alakam yoktu o zamanlar :D.
Sonrasında oyunda 250 saati geçince global ranka ulaşmıştım. Bu kısa sürede böyle iyi olma sebebim sabah 06: 30'dan öğlen 17: 30'a kadar durmadan aim kasmam.
1200 saate ulaştığımda hiçbir maçta 30'dan aşağı kill almadığımı fark ettim. Çünkü alıştırmıştım kendimi adam zıplasa yürüse dahi uzak yakın fark etmeden sadece 1 tap atıyordum, genelde 55-60 kille oynadığım maçta %85'den aşağı HS oranım yok.
Ve şu an 3981 saatim var çok nadiren 40 kilin altına iniyorum.
Daha önceki zamanlarda aynı Rip'e yaptıkları gibi kolaysa Faceit'te vur dediler ama gelin görünki hiçbir değişiklik yok. Uzayan maçlarda fazladan kill alıyorum sadece :D.
Bunu dediğim gibi günlük en az 11 saat aim kasma ve monitöre 7 cm durmama borçluyum.
Bu arada gerçekten bu skorları elde etmediğimi düşünen olursa eklesin. Daha önce farklı forumlarda buna benzer konu açmıştım, yav he he gibi cevaplar aldım haliyle ama ekleyip oynadığımız zaman ağızlarını açıp tek kelime edemediler, hatta onlar da hile olduğumu düşündu :D
Sık sık overwatcha düşüyorumdur.
Hile kullanmadığım halde ban yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yedim,3 4 sene önce yemiştim Nova 4 düm karsıda 5 tane global vardı bizim takımda 2 global 2 tanede benden yüksek ranklı adam vardı zaten agır yenilmistik o macta bir sey yapamadıgım icin ban yemistim trollüyorum sanmıstı oyun heralde :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Hile davranışları demoda bariz bir şekilde belli oluyor. 19 kişi sana o yüzden hile demez. Ban yeme konusuna gelecek olursak için rahat olsun bence. Bunca insan yemediyse sende yemezsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı