CS:GO Hilesiz VAC Ban

Katılım
27 Temmuz 2017
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Önceden forumlarda kullanıcıların açtığı konulara bakardım. Mesela "Hile açmadım ama VAC Ban yedim" tarzında. Altına bakardım küfür eden, hakaret eden hepsi var. Ben de hile açmadığınız sürece, bu oyunda VAC Ban ya da Overwatch tarafından ban yemeniz imkansız derdim. Fakat bu akşam başıma bir olay geldi. Canım sıkılmıştı, değişiklik olsun diye yoldaş girmiştim. Yanımda arkadaşım vardı. Keyifli keyifli oynuyoruz. Maçlar normal bir şekilde gidiyor, 2-3 win aldık devam ediyoruz. Son el bitti. Win aldık yeniden. Lobiye döndük, arkadaş maç aramasını başlattı ve yeniden maç buldu kabul ettik. Oyuna girerken bağlantı kesildi. Client falan tarzında bir hata verdi. Yukarıda maça yeniden bağlan veya terket penceresi çıktı. Sıradan bir hatadır dedim. Girmeye çalıştığım zaman yeniden aynı hatayı verdi. Sol tarafta CS:GO bilgilerimin altında rütbemin vs. gözükmediğini gördüm. O an kıllanmaya başladım. Alt+tab yapıp Steam'i açtım. Profilime baktıgımda ise VAC Ban yazdığını gördüm. Ayrıca Steam hesabımın içindeki oyunların ederi 1500 TL civarı. Yani kısacası arkadaşlar hiçbir güç beni bu hesapta hile açmaya zorlayamaz. Sizlere en içten şekilde söylüyorum ki "Hile açmadım". Kısacası içinizde yardımcı olabilicek herhangi bir arkadaş var mıdır acaba? Şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar konuya şu şekilde açıklık getirmek istiyorum. Benim akşam yediğim ban " VAC Ban " değil. Owerwatch tarafından yediğim bir ban. Cevaplarınız için yinede teşekkür ederim.

1529571195198.png
 
Yaptığım ironiyi anlamamışsın. Bir sorunun varsa eğer raporlarsın yöneticiler ilgilenir. Ben zaten gereken bilgiyi vermişim. Sen çok mu biliyorsun? " Açtırılır " diye bilgi veren sensin. Akraban falan Valve'de mi çalışıyor ne yapıyor? Böyle yorumlar yaparak insanın canını sıkmayın yahu.
Açtırılır çünkü çok örneği var kardeşim. Bir şey bilmeden konuşmuyorum merak etme.
Arkadaşlar konuya şu şekilde açıklık getirmek istiyorum. Benim akşam yediğim ban " VAC Ban " değil. Owerwatch tarafından yediğim bir ban. Cevaplarınız için yinede teşekkür ederim.
Ticket at dediğim gibi yazıp.
 
İyi günler dilerim,

Yazılım kaynaklı hatalarda VAC Ban yanlışlıkla atılabiliyor. Geçenlerde PUBG için de böyle bir şey olmuştu aşağıdaki görselde atılan Twit mevcut. Overwatch sisteminden ban yemenizin özetine gelecek olur isek büyük bir ihtimalle Macro kullanımı tespit edilmiş olmalı. Oyun kurallarında belirtildiği gibi 3. Parti yazılımlar yardımı ile script kullanımı yasaklanmıştır. Ben sebebin bundan kaynaklandığını düşünüyorum.
5.PNG
 
Adamın Dragon Lore'u var hack açar mı sence? Gerikafalı değilse açmaz. Adam ticket atıyor ve banı kaldırılıyor.
O zaman hesabı zengin içerikli olan kişiler hile açıp açıp:
-"Benim hesabım değerli niye hile açayım banımı kaldırın." diye ticket atsın.
Benim "0.2 saat" oynanan CS:GO hesabım Overwatch banı yedi bana lütfen bunu açıklar mısın? Rekabetçi maç atılmamıştı hiç hesapta sadece "Public" sunucuya girilmişti.
Ticket attım bu saçmalığın sebebi nedir diye fakat kimse takmadı yani biliyoruz biz de bir şeyler. Boş yorum yapmıyoruz sinirlenmeyin boşuna saçınız ağrımasın.

Hesabın bağlı olduğu telefon numarasından VAC Ban yemiş olabilirsiniz başka hesaplarda kullanılıyorsa diğer hesap yerse bağlı olan tüm hesaplar yiyecektir.
 
Aynen hatalı banlar çok atılıyor. Hala anlamayanlar var sanırım yediğim ban VAC Ban değil Owerwatch banı tekrar söylüyorum. Forum moderatörü VAC Ban olarak değiştirmiş konu başlığını yanlış yazmış.
Babası RTE olsa zaten neden VAC yedim diye üzülsün, çek bir ordan CS:GO. :D
Olay CS:GO almak değil alırım almasına. Hesap satılıktı hesabın içinde bir sürü oyun vardı değeri düştü hesabın.
 
Arkadaşlarınıza yanlışlıkla olsa dahi sıkmamanız gerekiyor, rapor edilirken müfettişler onu da hesaba katarlar, eğer herhangi bir maçta arkadaşınıza sıkıp da report yediyseniz müfettişler bunu da ban sebebi olarak belirtebilir.
 

Geri
Yukarı