CS:GO kaplaması nasıl nakde çevrilir?

Hisokamorow

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,
CS:GO'da çıkartmış olduğum eldiveni en az komisyonla nasıl nakite çevirebilirim?
Eldivenin aynı aşınmışlıkta örneğini bulamadım. Tam fiyatını nasıl öğrenebilirim?
Eldiven;

eldiven.png

Ben daha önce buradan bir çok itemi nakite çevirmiştim en az komisyon alan yer burası sanırım

Ben daha önce buradan bir çok itemi nakite çevirmiştim en az komisyon alan yer burası sanırım
Güzel fiyat veriyor gibi gözüküyor güvenilir midir? pahalı bir eldiven biraz tedirgin oluyorum haliyle.

ByNoGame %45 komisyon alıyor. Ucuz itemler için en iyi yöntem Steam'de satıp arkadaşlara para karşılığında indirimli oyun hediyesi atmak olacaktır fakat 16.000 TL değerinde eldiveni bu şekilde nakite çevirmek 1-2 seneni alır. O yüzden benim tavsiyem araştırıp en az komisyon kesen siteyi bulman.

Yalnız o değil de o eldiven çok değerli nasıl çıkardınız acaba :D bence onu satmak yerine elinizde tutun ileride çok değerlenecektir.
Çok enteresan bir hikayesi oldu. 😄 Bunu da düşünüyorum ama çok hakim olmadığım için tavsiyeleriniz çok önemli.
ByNoGame %45 komisyon alıyor. Ucuz itemler için en iyi yöntem Steam'de satıp arkadaşlara para karşılığında indirimli oyun hediyesi atmak olacaktır fakat 16.000 TL değerinde eldiveni bu şekilde nakite çevirmek 1-2 seneni alır. O yüzden benim tavsiyem araştırıp en az komisyon kesen siteyi bulman.
Savaş görmüşleri 16.000-20.000 TL bunun değerini de bilmiyorum tam olarak Görevde Kullanılmışı bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı