He benim cs'den kastım CS:GO idi bu arada yanlış anlaşılma olmasınCS'nin hala hafta için anlık 800 bin hafta sonu 1 milyon oynayıcısı var. Bu kadar yıldan ve bu kadar hileden sonra hala bunu korumak büyük başarı bence. Valorant'la kıyaslanabilirliği yok ikisini de çok nadir oynuyorum ama CS ve CS:GO bir devirdir.
Bir sürü ihtimal var Valve tekrar güzel güncellemeler getirirse CS:GO tekrar popüler olabilir ama imkansız gibi bir şey. Valorant daha da yükselebilir Güncelleme geliyor neredeyse 1 ayda 1 ama bu süre de düşücektir 30 20 map olunca.
@14kero hocam bakabildiniz mi?
Hocam neresinden tutsak ikisi de elimizde kalır fakat CS'yi sadece fanları oynamıyor. VALORANT'ı ise yeni nesil MOBA FPS türüne sağlam bir giriş yaptığı ve arkasında MOBA hakkında tecrübesi olan bir firma olduğu için ona yöneldi. Girdiğim 5 maçın 4'ünde herkese ana avrat söven 9 yaşında çocukların olması bu yüzden işte. Reklam ve cafcaflı efektler.CS denen oyunları fanları oynuyor. Adam gibi oyun isteyen biri farklı oyunlara bakar. Valorant da pek farklı sayılmaz. Ama valorant daha taze ve o şirket oyunu illaki takviyeler.
Tam olarak öyle oluyor.Valve boş durur mu zannettiniz?![]()
Son 20 Valorant maçımda ana avrat söven küçük çocuklar hiç gelmedi. Bir kere ancak karşılaştım sanırım.Hocam neresinden tutsak ikisi de elimizde kalır fakat CS'yi sadece fanları oynamıyor. VALORANT'ı ise yeni nesil MOBA FPS türüne sağlam bir giriş yaptığı ve arkasında MOBA hakkında tecrübesi olan bir firma olduğu için ona yöneldi. Girdiğim 5 maçın 4'ünde herkese ana avrat söven 9 yaşında çocukların olması bu yüzden işte. Reklam ve cafcaflı efektler.
CS ise toxic (Rus ve Türk ağırlıklı kitle. Diğer yerlerden de var ama bu 2 ülke aşırı...) kitle ve FACEIT oynamadığınız sürece hile gelme ihtimali var. Bu durum kitleyi soğutuyor işte. 800 saat oynadıktan sonra CS'yi silmemin ana nedeni de bu işte. 0 seviye 1 arkadaşı olan adam müneccim gibi yerimi biliyor. VALORANT da birkaç hafta oynadım ve bıraktım.
Eğer 3 ve daha fazla oynadığınız kişi yoksa CS oynanmaz. 800 saat süren maceramdan pek memnun değilim ama pişman da değilim. Şu anda 2 oyun da özgün olduğu için oynanıyor. Ne CS:GO ne VALORANT'ın pek bir rakibi yok.
Paralel evrenSon 20 Valorant maçımda ana avrat söven küçük çocuklar hiç gelmedi. Bir kere ancak karşılaştım sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.