CS:GO Overwatch Ban Açılır mı?

Ali Huseyn

Hectopat
Katılım
12 Ekim 2015
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. İlk önce Azerbeycanlı olduğum için yazıda kusurlar olabilir, kusura bakmayın. Ben oyundan dediğim gibi overwatch ban yedim. 700+ saat oynamış, hiç bir hile kullanmamış adamım. Ban yeme sebebim, kesin demiyorum ama 80% ile, dust 2 de, tunelden gelen hafif ses sonucunda arkamda ki adama dönüp tek mermi HS atmam oluşudur. Adamlarda Türk idi, ve hepsi raporladılar nereden gördün diye. Kulaklığım Razer Kraken PRO V2. Yani o adamın ani ses vermesini bile duymam normal bir şey.
Mantıklı düşünürsek, hile olsam bile, arkamdaki adamı nasıl görebilirim ki? O olaydan 10 gün sonra overwatch ban yedim. Steam hesabıma girdiğim zaman, ban uyarısı gelmiyor. Ama oyuna girdiğim zaman, overwatch ban var. Bunun açılma şansı var mı? Neredeyse 3 ay oldu artık. Ekipmanım iyi, kulaklığım iyi, PC iyi, adam vurunca hileden rapor yiyorum. Prefire atmakda var bende. Mesela adamın sesini duysam, direkt o çıkmadan tarayarak üstüne giderim. Bunlar ban sebebi olamaz ki.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yazık ki bu tarz oyunlarda pek becerisi olmayan veya kendisinden daha iyi birini gördüğünde "Bu hileden başka bir şey olamaz!" diyen oyuncu sayısı bir hayli fazla. Siz de iyi oynadığınızı belirtmişsiniz. Bu banlar için Steam Destek bölümüne ticket atmayı bir deneyin derim. Hile kullanmadığınız anlaşıldığında belki ban kalkabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı