Format ne alaka? Hileyi açan kişi kendi PC'sinde açmıştır.Çok akıllısın cidden. Öyle bir şey olması söz konusu bile olamaz. Yeni bir hesap açacaksanız eğer öncelikle bilgisayara temiz bir format atmanızı öneririm.
Format ne alaka? Hileyi açan kişi kendi PC'sinde açmıştır.Çok akıllısın cidden. Öyle bir şey olması söz konusu bile olamaz. Yeni bir hesap açacaksanız eğer öncelikle bilgisayara temiz bir format atmanızı öneririm.
Evet çok doğru. Hatta başka bir oyun için her hangi bir hile programı kullandığınız da bile ban yeme riskiniz olabiliyor. En iyisi oyunları etkileyecek herhangi bir program kullanmamak ve normal düz bir şekilde oynamak. Tek güvenli yok budur ben hep böyle yaptım.Bilgisayarında Cheat Engine gibi programlar olmasın. Onlar bile ban yemeni etkileyebilir.
Sen sen ol en yakın arkadaşına bile verme hesabını, aynı şey benim başıma da geldi arkadaşa hesabı verdim oynasın diye, VAC yemiş bide durup dururken diyor ama inanmadım inanmam da, arkadaşın sicili pek sağlam değil zaten, kendi hesaplarının 3'ünden VAC yedi ve bana dediği şu; "kanka diğer hesaplarda hile kullandım da bu hesapta valla billa hile kullanmadım durup dururken VAC yedim" dedi, güler misin ağlar mısın?. Arkadaşım hesabımda Hile açıp Overwatch ban yemişti. Acaba oyunu kütüphaneden kaldırsam, ardından tekrar alsam ban kalkar mı?
uvvv. Benim pc Crackli oyun hurdalığı malesefBilgisayarında Cheat Engine gibi programlar olmasın. Onlar bile ban yemeni etkileyebilir.
Kaç aylık konuyu böyle bir mesaj için mi hortlattınız?uvvv. Benim pc Crackli oyun hurdalığı malesefHile yapacağım zaman Steami kapatıyorum öyle yapıyorum. Hileyi yaptığım oyunlar, The Forest, The Long Dark,ETS 2. Bu 2 oyundan sadece ETS 2 Orjinal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.