CS:GO Overwatch Ban Kalkar Mı?

swencY

Hectopat
Arkadaşlar bugün hile olmamama rağmen CS:GO Overwatch ban yedim. Bu ban kalkar mı ya da kanıt olarak bir şey gösterebilir miyim? Çıldırmak üzereyim gerçekten. Bir de envanterim vardı 80₺ kadar o da mı gitti? Steam hesabım bu: Steam Community :: OSAS

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem VAC, hem de oyun yasaklaması yemişsin, yemediğin yasaklama kalmadığı halde hala pişkin pişkin hile kullanmadım diyebiliyorsun. İnsanların oyun zevkinin içine etmeyi ne çok seviyorsunuz arkadaş...
Ya buraya beni yargılamaya gelmediniz anlayın şunu size kanıt göstermek zorunda da değilim. Bundan önce de bazı YouTube kanallarının sahipleri de ban yemişti ve açılmıştı azıcık araştırsanız bulabilirsiniz. Ve inanın ki 330 saat CS:GO oynanmış ve içinde 200 tane oyun olan bir hesapta hile açacak kadar avanak değilim. İnsanların oyun zevkine gelince zaten oyunda rekabetçi girersem en az 2 hile geliyor. Lütfen insanları biraz düzgün yargılayın.

Youtube'da gördüğün her şeye inanma. Hit uğruna yapmadıkları şey yok.

Eğer hem overwatch hem de VAC yasağı alıyorsan unut sen o işi. Kesinlikle kalkmayacak. Bu kadar emin konuşuyorum.

Ayrıca hesap işine gelecek olursak; Bu adamın hesabı yanında senin hesabın esamesi bile okunmaz. Steam Community :: Johpo

Ama gördüğün gibi birden fazla VAC yasağı var. Demek ki içinde kaç oyun olduğuyla pek alakası yokmuş.

Sadece tek bir Overwatch davasına yaklaşık 100-150 kadar müfettiş bakıyor. Puanı yüksek olan müfettişlerin kararı puanı düşük olan kişilerden daha ağır basıyor.

Benim bildiğim kadarıyla 4 tane müfettiş bakıyor. Fakat sizin dediğiniz gibiyse bilmiyorum. (Düzgün cevaplayamadım sizin mesajın içinden cevapladım sanırım.)
Youtube'da gördüğün her şeye inanma. Hit uğruna yapmadıkları şey yok.

Eğer hem overwatch hem de VAC yasağı alıyorsan unut sen o işi. Kesinlikle kalkmayacak. Bu kadar emin konuşuyorum.
Büyük ihtimalle dediğiniz gibi.

Ya buraya beni yargılamaya gelmediniz anlayın şunu size kanıt göstermek zorunda da değilim. Bundan önce de bazı YouTube kanallarının sahipleri de ban yemişti ve açılmıştı azıcık araştırsanız bulabilirsiniz. Ve inanın ki 330 saat CS:GO oynanmış ve içinde 200 tane oyun olan bir hesapta hile açacak kadar avanak değilim. İnsanların oyun zevkine gelince zaten oyunda rekabetçi girersem en az 2 hile geliyor. Lütfen insanları biraz düzgün yargılayın.
6000 küsür oynama saati ve binlerce Dolar değerindeki envantere sahip, profesyonel arenada olmasına rağmen hile kullanıp yasaklananları gördü bu gözler, basit bahanelerden ibaret dediklerin. OW ban yemesen hadi 3. parti bir yazılım nedeniyle sistem yine de yasaklamış olabilir diyeceğim ama o da yok, millet senin oyununu izledikten sonra da yasaklama kararı alınmış. Bize kanıtlaman gereken bir şey yok, gereken ceza verilmiş zaten. Umarım ileride de böyle kurnazlıklara başvurmamanız adına caydırıcı olmuştur da insanların oyun zevkine daha fazla tecavüz etmezsiniz.

6000 küsür oynama saati ve binlerce Dolar değerindeki envantere sahip, profesyonel arenada olmasına rağmen hile kullanıp yasaklananları gördü bu gözler, basit bahanelerden ibaret dediklerin. OW ban yemesen hadi 3. parti bir yazılım nedeniyle sistem yine de yasaklamış olabilir diyeceğim ama o da yok, millet senin oyununu izledikten sonra da yasaklama kararı alınmış. Bize kanıtlaman gereken bir şey yok, gereken ceza verilmiş zaten. Umarım ileride de böyle kurnazlıklara başvurmamanız adına caydırıcı olmuştur da insanların oyun zevkine daha fazla tecavüz etmezsiniz.
Peki. Zaten bu saatten sonra bu oyunu asla oynamam.

Artı -2 Eksi
Overwatch'de illa hile kullanmaktan ban yiyeceksin diye bir şey yok. Takım arkadaşlarını vurmak, takımına destek vermemen oyun bozanlıktan Overwatch Ban almana sebep olur ayrıca tek bir müfettişin kararı ile de Ban yenmez.

Hile olmadığı halde overwatch ban yiyen çok tanıdığım var. Benim için oynayan ve sadece benim yanımda oynayan arkadaşımın 2 hesabı overwatch ceza yedi. Hayatında hile kullanmayan arkadaşlarım da overwatch ban yedi. Kısaca sistem kusurlu çalışıyor. Hile yapmayan onbinlerce veya belki de yüzbinlerce oyuncu ceza alıyor. Hile yapıp ceza aldım diye dolaşanlar da vardır tabi.

Hile olmadığı halde overwatch ban yiyen çok tanıdığım var. Benim için oynayan ve sadece benim yanımda oynayan arkadaşımın 2 hesabı overwatch ceza yedi. Hayatında hile kullanmayan arkadaşlarım da overwatch ban yedi. Kısaca sistem kusurlu çalışıyor. Hile yapmayan onbinlerce veya belki de yüzbinlerce oyuncu ceza alıyor. Hile yapıp ceza aldım diye dolaşanlar da vardır tabi.

Arkadaslarinin daha önceleri ne yaptigini sen nereden bilebilirsin ki? Sonucta yasaklamayi o an icin vermiyorlar. Kalkip sana biz hile kullandik diyecek halleri de yok.

Benim 11 senelik hesapta tek bir yasaklama bile yokken bu "kusurlu" sistem senin arkadasina 2 defa mi denk geldi? Ne "tuhaf" degil mi? O yüz binlerce dedigin adamlarin hesabina ayriyeten VAC yasagi da isleniyor, biliyorsun degil mi?

Arkadaslarinin daha önceleri ne yaptigini sen nereden bilebilirsin ki? Sonucta yasaklamayi o an icin vermiyorlar. Benim 11 senelik hesapta tek bir yasaklama bile yokken bu "kusurlu" sistem senin arkadasina 2 defa mi denk geldi? Ne "tuhaf" degil mi?

O yüz binlerce dedigin adamlarin hesabina ayriyeten VAC yasagi da isleniyor, biliyorsun degil mi?
Tamam boş yapabilirsiniz saldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı