CS:GO Overwatch Ban Kalkar Mı?

swencY

Hectopat
Arkadaşlar bugün hile olmamama rağmen CS:GO Overwatch ban yedim. Bu ban kalkar mı ya da kanıt olarak bir şey gösterebilir miyim? Çıldırmak üzereyim gerçekten. Bir de envanterim vardı 80₺ kadar o da mı gitti? Steam hesabım bu: Steam Community :: OSAS

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, isinize gelmeyince öyle olur zaten.

Hayatında hile kullanmayan arkadaşlarım da overwatch ban yedi

Pardon da, bunu senin bilme ihtimalin koca bir sifir. Bu ayni seye benzer; Benim arkadaslarim hayatinda hic yalan söylemedi. Sanki baslarinda oturup 7/24 ne yaptiklarini gözetliyormus gibi. Kendi adina konusabilirsin ama, baskasinin ne yaptigini ve ne sebepten dolayi yasaklama aldigini bilme imkanin yok.

Evet, isinize gelmeyince öyle olur zaten.

Pardon da, bunu senin bilme ihtimalin koca bir sifir. Bu ayni seye benzer; Benim arkadaslarim hayatinda hic yalan söylemedi. Sanki baslarinda oturup 7/24 ne yaptiklarini gözetliyormus gibi. Kendi adina konusabilirsin ama, baskasinin ne yaptigini ve ne sebepten dolayi yasaklama aldigini bilme imkanin yok.
Oynadığı her maçı analiz ettiğim gümüş bir oyuncunun hile yapmadığını anlamak zor değil çünkü leş oynuyor. Oyu geç yüzlerce pro/youtuber oyuncunun da hesabı ceza aldı ve cezaları kaldırıldı. Demekki sistemde bi yanlışlık var efendim. Bilme ihtimalin 0 diye felsefe de yapma ozaman şuan içinde olduğun dünya tamamen bir ilizyon hiçbirşey gerçek değil ve yanlış olduğunu kanıtlayamazsın bu yüzden kabullenmek zorundasın, iyi günler.

Tecrübelerimle sabit ki overwatch banı, VAC banına dönüştüyse, ortada %99.99 hile vardır. VAC ban kararı, çok kolay verilmeyen bir karar.

Ayrıca bir ara takımımızda hile yapmadığını söyleyen, hatta hile yapanlara ağır laflar yağdıran bir arkadaşımız vardı ve bizden kötü oynardı. Bir gün duvar izlediğini fark ettik ve inkar etti. Bunun üzerine 1 hafta sonra da VAC ban yedi. Yani, hileyle bile bizden daha kötü oynuyordu ya da anlaşılmamak için kötüymüş taklidi yapıyordu.

Size şunu söyleyeyim 1500 saatlik hesabım vardı kendi hesabım. Sonra GTA 5 ve CSGO olan hesap ile çizim takas ettim. Sonra takastan aldığım hesaba her şeyimi geçirmiştim. Sattım sonra alan 1 ay içinde VAC ban yemiş. Bu önceki ay başıma geldi. Aynı telefon numarası olmasından dolayı 300 lira yatırdığım Steam hesabı da VAC ban yedi.
Adaletin bu mu dünya?

Oynadığı her maçı analiz ettiğim gümüş bir oyuncunun hile yapmadığını anlamak zor değil çünkü leş oynuyor. Oyu geç yüzlerce pro/youtuber oyuncunun da hesabı ceza aldı ve cezaları kaldırıldı. Demekki sistemde bi yanlışlık var efendim. Bilme ihtimalin 0 diye felsefe de yapma ozaman şuan içinde olduğun dünya tamamen bir ilizyon hiçbirşey gerçek değil ve yanlış olduğunu kanıtlayamazsın bu yüzden kabullenmek zorundasın iyi günler

Bana Youtube'dan hikayeler anlatma. O videolarin cogu sahte ve hit kasma amacli yapilmis. Koskoca KQLY'nin VAC yasagi kalkmadi, youtube'da video cekenlerin yasagi kalkti öyle mi? Geciniz bunlari.

Ayrica senin analiz edip etmemen bir sey ifade etmez. Yasaklamalar oyun performansina bakilarak verilmez. Sen ister les oyna, ister her attigin mermiyle kapi arkasindan ve smoke arkasindan vur fark etmez. Koskoca sistemi Valve suistimal ettirecek kadar amatör bir sirket degil.

Aynı telefon numarası olmasından dolayı 300 lira yatırdığım Steam hesabıda Vac ban yedi.

Telefon numarani kaldirsaymissin keske.

Tecrübelerimle sabit ki overwatch banı, VAC banına dönüştüyse, ortada %99.99 hile vardır. VAC ban kararı, çok kolay verilmeyen bir karar.

Ayrıca bir ara takımımızda hile yapmadığını söyleyen, hatta hile yapanlara ağır laflar yağdıran bir arkadaşımız vardı ve bizden kötü oynardı. Bir gün duvar izlediğini fark ettik ve inkar etti. Bunun üzerine 1 hafta sonra da VAC ban yedi. Yani, hileyle bile bizden daha kötü oynuyordu ya da anlaşılmamak için kötüymüş taklidi yapıyordu.
Sonunda durumu objektif analiz eden birisi. Benim bahsettiğim vakada ow banı vac banına dönüşmedi ve çoğunlukla aynı odada (real life bitch) oynadık. Enazından haksız ban vakalarının (özellikle ow için) var olduğunu kabul etmek ve insanları "hile açıp ağlama" diye yargılamamak lazım çünkü burada yazdığı&yaptığı hiçbirşey banını açtırmayacak. Kısaca azcık saygı yeterli.
Size şunu söyleyeyim 1500 saatlik hesabım vardı kendi hesabım. Sonra GTA 5 ve CSGO olan hesap ile çizim takas ettim. Sonra takastan aldığım hesaba herşeyimi geçirmiştim. Sattım sonra alan 1 ay içinde vac ban yemiş. Bu önceki ay başıma geldi. Aynı telefon numarası olmasından dolayı 300 lira yatırdığım Steam hesabıda Vac ban yedi.
ADALETİN BUMU DÜNYA ?
Anladığım kadarıyla hesap satışı&paylaşımı&takası yapmışsın.
Bu işler her yönden tehlikeli. Kaybın için geçmiş olsun.
Bana Youtube'dan hikayeler anlatma. O videolarin cogu sahte ve hit kasma amacli yapilmis. Koskoca KQLY'nin VAC yasagi kalkmadi, youtube'da video cekenlerin yasagi kalkti öyle mi? Geciniz bunlari.

Ayrica senin analiz edip etmemen bir sey ifade etmez. Yasaklamalar oyun performansina bakilarak verilmez. Sen ister les oyna, ister her attigin mermiyle kapi arkasindan ve smoke arkasindan vur fark etmez. Koskoca sistemi Valve suistimal ettirecek kadar amatör bir sirket degil.

Telefon numarani kaldirsaymissin keske.
Aynı şeyden mi bahsediyoruz? Ow banıydı hangi konu?

Ben senin bahsettigin o videolari biliyorum. Gerek OW, gerek VAC yasagi olan uyduruk videolar cekip sonra kaldirildi diye millete yutturmaya calisiyorlar. Arastirdiginiz zaman o hesaplarin herhangi bir yasaklama aldigini göremezsiniz. Cünkü yasaklamalari kayit altina alan siteler mevcut.

Son yasaklama kayitlarinda cogunun yasaklanmasi bulunmuyor. Kisacasi Youtube'da tiklanma amacli cekilmis her video'ya itibar etmeyin.

Bende ow ban yedim profilinde VAC yazıyor. Çok da sorgulamiyorum umrumda da değil. Yeni hesap aldım. Keyfime bakıyorum. Bu arada Türkcan diye bir youtuber Ow ban yemişti ve sonrasında kaldırılmıştı. Banlı olduğu zaman profilinde VAC yazıyordu. Steam bir özür ticketı atarak kaldırmıştı. Hicbir platformda hata olmaz diye bir şey yok yani. Arkadaş belki de gerçekten haksiz yere yemiştir. Fakat haksiz yere bile yese açılma ihtimali çok düşük. Orası ayrı.

Son düzenleme:
Ow ban yesen bile profilinde VAC diye gözükür

Yanlis bilgi. VAC tarafindan tespit edilmedigi sürece OW yasagi oyun yasaklamasi olarak kalir. Bilmeden konusmayin derken verdigin bilginin dogru oldugundan emin olman gerekiyor.

Örnek; Steam Community :: P.ESCOBAR

"Kayıtlarda 1 oyun yasaklanması" Yani VAC yasagi yok.

Ben de OW ban yedim ama profilinde VAC yazıyor.

Sen de her iki anti hile sistemi tarafindan suclu bulunmussun. Hile ayriyeten VAC tarafindan tespit edilirse profiline OW yerine VAC yasagi isler. VAC yasaklari OW yasagindan daha agir basiyor cünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı