CS:GO oynarken bilgisayarım kapanıyor

1afJudy1

Centipat
Genellikle CS:GO'ya girdiğimde 2. maçın yarınsa oyun donuyor ve PC kapanıyor. Bunun yüzünden Faceit'ten 3 kere ban yedim. Isınmadan mı diye araştırdım ama işlemci sıcaklığı en fazla 52 dereceyi görüyor bellek sıcaklığı da çok fazla değil. Ekran kartı güncellemelerini yaptım. AMD Radeon güncellemelerini yaptım. Oyun dosyalarını doğruladım ama yine de kapanıyor. Lütfen bir çözüm bulun bu kapanma yüzünden oyundan soğudum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun. Bunun gibi bir olay benimde başıma gelmişti. İşlemci sıcaklığı boşta bir bilgisayara göre biraz fazla geldi bana. Cevabınızı istediğiniz zaman atabilirsiniz. Acelesi yok yani. 😃

Geçmiş olsun. Bunun gibi bir olay benimde başıma gelmişti. İşlemci sıcaklığı boşta bir bilgisayara göre biraz fazla geldi bana. Cevabınızı istediğiniz zaman atabilirsiniz. Acelesi yok yani. 😃
Sıcaklıktan dolayı olduğunu düşünmüyorum çünkü başka oyunlarda hiç başıma gelmedi gta 5 i saatlerce oynarım kapanmaz ama cs go da kapanıyor işte ve sadece bu 1 hafta içerisinde başladı bu olay.Öncesinde böyle bir sıkıntı hiç yaşamadım pc alalı 5 ay oldu bu arada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı