CS:GO parti üyesinin hile açması ban sebebi mi?

Arkadaşım CS:GO'da wallhack açıyor. Arkadaşımla rekabetçi, yoldaş falan giriyoruz. O ara sıra ban yiyor. Acaba ben de bir hileyle oynadığım için ban yer miyim? Hızlı cevap gelirse sevinirim. Bende hile yok bu arada.
Arkadaşın sana adamların konumunu Wallhack kullanarak söylüyorsa sende kullanmış sayılırsın. Bu seni Overwatch'de hile gibi gösterir. Kısacası evet yersin

Arkadaşınızın Steam sayfasını buraya paylaşın da banlayalım. Kendini hileciye taşıtacak kadar da yeteneksizsen ne bileyim yani. Üstelik bir hileci yani az gururun olsun.
GERÇEKTEN ÇOK KABASINIZ. Ben kendimi taşıtmıyorum Arkadaşım ile gerçek hesabımla hiç girmedim. Ben de bu ihtimallere karşı yan hesap açıp öyle girdim. Ben eğlenmek için oynuyorum.
Tamam da biz senin oyunu oynayıp oynamadığını mı tartışacağız? Oynamıyorsan iyi yapmışsın ne diyeyim. Rapor etmekten bir şey olmaz. Hile ise banlanır değilse banlanmaz. Bu kadar basit.
Abi her yere bilip bilmeden atlıyon

Gerçekten çok kabasınız. Ben kendimi taşıtmıyorum arkadaşım ile gerçek hesabımla hiç girmedim. Ben de bu ihtimallere karşı yan hesap açıp öyle girdim. Ben eğlenmek için oynuyorum.

Abi her yere bilip bilmeden atlıyon.

Hileyi eğlenme amaçlı mı kullanıyorsunuz?
Şaka gibisiniz gerçekten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı