Hayır.Hayır ancak hileci ile oynadığınız maçlar sayılmayacaktır. Bu arada arkadaşınızın Steam sayfasını paylaşır mısınız? Merak ettim.![]()
Hayır.Hayır ancak hileci ile oynadığınız maçlar sayılmayacaktır. Bu arada arkadaşınızın Steam sayfasını paylaşır mısınız? Merak ettim.![]()
Arkadaşınızın Steam sayfasını buraya paylaşın da banlayalım.
Kanıtsız bir şekilde mi raporlayacaksınız?Arkadaşlar cevabı vermiş Steam hesabını atabilir misiniz?
Rapor edilmekten bu kadar korkma. Allah bilir "Ya rapor ederlerse? En iyisi vurmayayım." diyorsundur maç esnasında. Eğer hile ise banlanır değil ise banlanmaz.Kanıtsız bir şekilde mi raporlayacaksınız?
Oyunu oynamıyorum bile.Rapor edilmekten bu kadar korkma. Allah bilir "Ya rapor ederlerse? En iyisi vurmayayım." diyorsundur maç esnasında.
Tamam da biz senin oyunu oynayıp oynamadığını mı tartışacağız? Oynamıyorsan iyi yapmışsın ne diyeyim. Rapor etmekten bir şey olmaz. Hile ise banlanır değilse banlanmaz. Bu kadar basit.Oyunu oynamıyorum bile.
Kanıtsız bir şekilde mi raporlayacaksınız?
Arkadaşın sana adamların konumunu Wallhack kullanarak söylüyorsa sende kullanmış sayılırsın. Bu seni Overwatch'de hile gibi gösterir. Kısacası evet yersinArkadaşım CS:GO'da wallhack açıyor. Arkadaşımla rekabetçi, yoldaş falan giriyoruz. O ara sıra ban yiyor. Acaba ben de bir hileyle oynadığım için ban yer miyim? Hızlı cevap gelirse sevinirim. Bende hile yok bu arada.
GERÇEKTEN ÇOK KABASINIZ. Ben kendimi taşıtmıyorum Arkadaşım ile gerçek hesabımla hiç girmedim. Ben de bu ihtimallere karşı yan hesap açıp öyle girdim. Ben eğlenmek için oynuyorum.Arkadaşınızın Steam sayfasını buraya paylaşın da banlayalım. Kendini hileciye taşıtacak kadar da yeteneksizsen ne bileyim yani. Üstelik bir hileci yani az gururun olsun.
Abi her yere bilip bilmeden atlıyonTamam da biz senin oyunu oynayıp oynamadığını mı tartışacağız? Oynamıyorsan iyi yapmışsın ne diyeyim. Rapor etmekten bir şey olmaz. Hile ise banlanır değilse banlanmaz. Bu kadar basit.
Gerçekten çok kabasınız. Ben kendimi taşıtmıyorum arkadaşım ile gerçek hesabımla hiç girmedim. Ben de bu ihtimallere karşı yan hesap açıp öyle girdim. Ben eğlenmek için oynuyorum.
Abi her yere bilip bilmeden atlıyon.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.