CS:GO rank atlama ve daha iyi oynama

Ben sana sebebini söyleyeyim. Isınmadan maç girersen ve ilk roundlar şöyle Clutch'lar veya her round 2-3 vuramazsan o gün boyunca doğru dürüst oynayamazsın. Psikolojik olarak kötü oynadığını düşünürsün ve oyuna tilt olacağın için hiç adam vuramazsın. Maç girmeden önce 10-15 dakika Aimbotz'da, sonrasında ise topluluk sunucuları kısmından DM sunucularına katıl ve en az bir yarım saat oyna. Sürekli gösterdiğin performansı yakalayacaksın.

Arkadaşlar, bazen çok iyi oynuyorum; 5 kişi aldığım maçlar bile oluyor.
Fakat bazen de takım sonuncusu bile olduğum zamanlar oluyor. Bunun nedeni mouse mı acaba? Nedeni daha iyi rakip gelmesi mi? Sizce ne yapmalıyım?
Nasıl sıkılmadan, pratik yoldan daha iyi bir oyuncu olabilirim?
Durum buysa tamamen mental ile alakalı. Yorgun hissetiğim zamanlarda ben de kötü oynuyorum.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Haklısınız bazen kafa dağıtmak için girdiğim de genellikle kötü oynuyorum. Odaklanmak gerekiyor. Bu arada Dm sunucularını yeni öğrendim. Nasıl girildiğini bilmiyorum. Öğrenip hemen başlayacağım.

Maçlara katılmadan önce ekipmanın ve ellerin terli olmasın.
Sakin ve soğukkanlı ol.
Maça girmeden önce aim_botz haritasında antrenman yap.

Benimle iletişime geçmek istersen daha detaylı bilgi verebilir, yardımcı olabilirim.
İletişime geçmek istersen, buradan cevap yazman yeterli.

Maçlara katılmadan önce ekipmanın ve ellerin terli olmasın.
Sakin ve soğukkanlı ol.
Maça girmeden önce aim_botz haritasında antrenman yap.

Benimle iletişime geçmek istersen daha detaylı bilgi verebilir, yardımcı olabilirim.
İletişime geçmek istersen, buradan cevap yazman yeterli.
Çok teşekkür ederim. Daha fazla nasıl yardım edebilirsiniz? :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00