CS:GO saçma rank atlama mantığı

yavuzcetinfanı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Arkadaşlarımla yaklaşık 4 oyun kaybedip 10 oyun kazandık ve beni nova 2, arkadaşımı ise nova 1'e atadı. İlk defa yoldaş oynuyorum ben.

Şu an toplamda 30 yoldaş maçı kazandığım gözüküyor ve 6-7 tane kaybetmişimdir fakat rankım hala nova 2. bu oyunun bu saçma rank sisteminin mantığı nedir?

Shortdust, Inferno, Train ve adını unuttuğum bir haritada daha oynuyoruz sürekli aynı mapte de oynamıyoruz. Rank atlamak için ne yapmamız lazım? Oyundan keyif alıyordum fakat gram rank atlayamamak iyice bunalttı beni.

Maçdan çok roundlara göre elo belileniyor. Yani her round iyi oynamaya çalışmanız lazım bütün maç yerine. Ekstra olarak kendi rankınızdan daha yüksek ranklar ile oyunlara girerseniz daha hızlı atlarsınız. Nova 4 sünüz diyelim sizden daha yüksek ranklı DMG MG2 gibi ranklara sahip insanlar ile girerseniz daha yüksek ranklı insanlar karşınıza geleceği için kazanacağınız elo miktarı büyük miktarda artıyor. Silver'ya da novalara karşı yaptığınız maçlar az elo getirir. Fakat nova 3 iken Silver birine kaybederseniz büyük elo kaybınız olur. Kendi rankınızdan daha düşük insanlar ile maça girmemeniz daha doğru olur.

İyi oynadığınızı sanıyorsunuz fakat daha 30 maç atmışsınız bu çok düşük.

40Win ile global Elite alanlar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı