CS:GO sebepsiz Overwatch ban

OW yasaklamaları genelde VAC’a dönüşüyor diğer arkadaşların da söylediği gibi. Ve bu o kadar ince eleniyor ki hile kullanmayan birisi istese de VAC yemiyor.

5.5-6 senedir oynayan birisi olarak konuşuyorum; ya griefing yaptın, oyunu trolleyip arkadaşlarına sıktın -ki bu OW yasaklamasına giren belirli bir zaman sonra açılan hafif düzey bir yasaklama- ya da skin changer gibi üçüncü parti uygulama kullanıp ban yedin, keza bu da VAC sayılacak. Ya da kardeşim gerçekten hile kullandın ve sonunda banını yedin. Böyleyse en azından efendi gibi itiraf et çünkü istediğin merciye çıkıp konu açsan o ban VAC olursa kalkmayacak.


Hayır, hile kullanmadım. Zaten kullanıyor olsaydım burada hakkımı aramazdım. Hile kullanıyor olsaydım banımı yiyeceğimi bilerek alırdım ve yiyince de bırakırdım. Ama şu an burada şüphelendiğim tek bir vuruş var dust 2'de shorttan midin solunu AWP ile keserken bir anda öylesine kapıya deneyeyim dedim ve adam headshot yedi. Tek şüphem bu.
@benkerem


Kisacasi VAC sistemi sizin oyun performansiniza göre hareket etmez.
Tamam teşekkür ederim bir de oyun arkasında bazen zoom, microsoft teams gibi uygulamalar oluyor kapatmayı unutuyorum. Onlar sıkıntı çıkarmaz değil mi?
 
Birkaç vuruşla ban yiyemezsin öncelikle bu ihtimali kafandan kaldır. Ayrıca bildiğim iki örnek var hatalı ban yiyip açtıran, birincisi Türk bir Youtuber idi ismini hatırlayamadığım, ikincisi ise Anomally adında bir Youtuber idi ki Türk olan Anomally kadar büyük bir üne sahip olmasa da ikisi de banlarını açtırabildi. Bunların dışında banı açılmış veya haksız ban yemiş kimseyi tanımıyorum.
 
Birkaç vuruşla ban yiyemezsin öncelikle bu ihtimali kafandan kaldır. Ayrıca bildiğim iki örnek var hatalı ban yiyip açtıran, birincisi Türk bir YouTuber idi ismini hatırlayamadığım, ikincisi ise Anomally adında bir YouTuber idi ki Türk olan Anomally kadar büyük bir üne sahip olmasa da ikisi de banlarını açtırabildi. Bunların dışında banı açılmış veya haksız ban yemiş kimseyi tanımıyorum.

Onlar YouTuber olduğu için biliniyorlar fakat bilinmeyen sebepsiz yere yiyenler de var.
Türkcan'dan bahsediyorsunuz sanirim.

Evet ben de onun açabildiğini gördüğüm için uğraşıyorum.
 
Sen ne yap biliyor musun, son 10 maçının paylaşım kodunu buraya at bizler de izleyelim görelim gerçekten hile misin değil misin.
 
Hep beraber bu arkadaş için elimizden ne gelirse yaparız, aynı profil için yüzlerce ticket gelirse en azından tekrar kontrolden geçer. Tıpkı büyük Youtuber arkadaşların daha kolay kendilerini gösterebildikleri için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı