CS:GO sebepsiz Overwatch ban

Bizim Mac'lari izlememiz bir seyi degistirmeyecek maalesef. Ayrica hangi Mac'tan dolayi yasaklama verdiklerini bile bilmiyoruz.

Burada önemli olan tek bir husus var. Eger yasaklamaniz VAC yasagina dönüstürülürse Overwatch yasaginin dogrulugu onaylanmis olacak. O yüzden 2-3 gün daha sabredin.

Tamam, peki bir şey soracağım da Overwatch ban kısmında kalamıyor mu?
VAC veya kaldırılma olmazsa
 
Eger yasaklamaya sebebiyet veren sey VAC tarafindan tespit edilmemisse oyun yasaklanmasi olarak kalacaktir. Hataliysa zaten kaldirilir.
Dediğin şeylere tamamen katılıyorum, konu sahibi burada bizden ne istiyor onu anlamıyorum, Forum ne yapabilir ki bu konuda? Hatalıysa kaldırılır, değilse kaldırılmaz. Desteği taciz etmenin de anlamı yok.
 
Bir arkadaşın dediği gibi anlamsız bir şekilde durup anlamsız yerlere bakmalar, birden canavar olup birden silver 1 olmalar... Bana kalırsa belli etmemeye çalışıyorsun. Hepsini izlemedim demoların çünkü fazla zamanım yok ancak bana kalırsa tekrar söylüyorum, belli etmemeye çalışıyorsun.
 
Dediğin şeylere tamamen katılıyorum, konu sahibi burada bizden ne istiyor onu anlamıyorum, Forum ne yapabilir ki bu konuda? Hatalıysa kaldırılır, değilse kaldırılmaz. Desteği taciz etmenin de anlamı yok.

Sadece kanıtlayıp ticket atmanızı istiyorum ama siz belli etmeden kullandığımı düşünüyorsunuz
Bir arkadaşın dediği gibi anlamsız bir şekilde durup anlamsız yerlere bakmalar, birden canavar olup birden Silver 1 olmalar... Bana kalırsa belli etmemeye çalışıyorsun. Hepsini izlemedim demoların çünkü fazla zamanım yok ancak bana kalırsa tekrar söylüyorum, belli etmemeye çalışıyorsun.

Ben bazen şansa düzgün spray atarım bazen atamam tam olarak atmayı bilmiyorum gerçi
 
konu sahibi burada bizden ne istiyor onu anlamıyorum

Resmi konularda ne yaziyorsa kopyalayip yapistiriyoruz. Maksat konu sahibinin isi görülsün.

Sadece kanıtlayıp ticket atmanızı istiyorum

Tüm Steam üyeleri toplanip sizin icin destek talebi olustursa da, destek ekibi bu konuyla ilgilenmeyecektir. Yaptiklari tek sey otomatik mesaj ile geri dönüs saglamak. Niye mi? Cünkü hatali yasaklamalarin otomatik olarak kaldirildigini söylüyorlar.

Durum böyle olunca bos yere ticket atmayla ugrasmak zaman kaybindan baska bir sey olmuyor.
 

Geri
Yukarı