Çözüldü CS:GO Source skin ve bıçak modu ban yedirir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ben CS: Source'yi yazmıştım moderatör CS:GO yazmış kusura bakmayın. Hocam ben internetten indirdim Steam'dan değil. Sadece karambit modu yapsam ban yedirir mi? Az önce oyundaki adamlara sordum bende CS:GO modu var dediler yani adamlar oynuyor ama ben şüpheliyim. Sizce ban yedirir mi?
Yok hocam ban yedirmez. Zaten korsan ne olabilir ki?
Yersin yapma. Ayrıca Topluluk sunucularında istediğini kullanıyorsun.
Başlıkta CS:GO Source yazıyor. CS:GO için geçerli bu dediğim, Source'yi bilemem.
Bahsettiğiniz durum skin changer ise direkt olarak yasaklanırsınız.
Riskli. Almaya değmeyecek bir risk.
CS:S'da VAC korumalı sunucularda yeme riski yok mu?
Ben kullanıyorum da hiçbir sorun olmadı. Tabi 3. parti uygulamalar yok. Sadece oyun dosyalarını değiştiriyorum.
Ben CS: Source'yi yazmıştım moderatör CS:GO yazmış kusura bakmayın. Hocam ben internetten indirdim Steam'dan değil. Sadece karambit modu yapsam ban yedirir mi? Az önce oyundaki adamlara sordum bende CS:GO modu var dediler yani adamlar oynuyor ama ben şüpheliyim. Sizce ban yedirir mi?

Yok hocam ban yedirmez. Zaten korsan ne olabilir ki?

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı