CS:GO Takılma Sorunu

Emre nk

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar CS:GO'da ani takılmalar yaşıyorum.
Degerler şöyle.
GPU Sıcaklıgı: 40-50 derece GPU Kullanımı 80-90 CPU Derece 35-45 ram 2500-3000. FPS 150-200 (12VS12 Severde) Rekabetçi mod 200-250 FPS (5v5 mod)
Sıcaklıklarım normalinde altında neden takılmalar yaşıyorum. Ekran kartım fazlasıyla yetiyo nedir bunun çözümü? Son 3 haftadır düzelmedi. Temiz kurulumda fayda etmedi 250 FPS alıyorum ancak çatışma sırasında takılıyor. Buda beni kanser ediyor. Oyun orijinal. Overclok gerekli diyecem CS:GO İçin oda gerekli degil. Ben ne yapıcam arkadaşlar bi yardım edin.
Ekran kartımın güncel sürümünü güncelledim sorun devam etti. Geri Catalys center serisinden bi güncelleme yükledim yine aynı anlamadım gitti cidden.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS değerleri gayet iyi. Zira son güncellemeler ile GPU kullanımını dengeledi CS:GO. Monitörünüz 60 Hz ise 60 FPS'ten fazlasını kullanamazsınız, sadece elektirik harcamış olursunuz. İşletim sisteminiz nedir? Donanım özellikleriniz nedir?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı