CS:GO Türkler neden bu kadar toksik?

Sorunun çözümü basit. Size laf edenleri susturmak. Ben kimle girersem gireyim tüm takım ve tüm düşman takım susturuyorum. Daha keyifli bir oyun oluyor.
 
Türklerle oynamayın.
Ruslarla arkadaşlık kurulur ama Türklerle olmaz.
İngilizceniz gelişir hem İngilizce oynamaya alışın bence bedava speaking.
 
Kökten çözümünü söyleyeyim hemen:

Konsolu açıp voice_enable 0 yazınca sesli iletişimi devre dışı bırakıyor. İsteyen istediği kadar küfretsin duymuyorsun. Haberin bile olmuyor.

Merak ettiğim kısım acaba voice_enable 0 komutunu girdiğimizde sadece o komutu girenlerle mi aynı maça düşüyoruz yoksa bir farkı olmuyor mu bunu bilmiyorum.
 
Ruslar sövüyordur anlamıyorsunuzdur hocam gayet normal. Ruslar bizden daha toxic, bizlere gelecek olursak (genelleme yapıyorum alınmayın) her oyunda toxiciz zaten çok aldırmayın muteleyin geçin.
Bu ekonomide mental sağlığı kalan türk genci kalmadı biz toxic olmucaz da kim olacak ki ?
 
Böyle eğitimsiz milletler genelde öfke doludur çünkü çok düşük dozda eğitim ve görgü kuralları aldıklarından mantıklı düşünebilme ve davranma durumları daha seyrek, daha öne çıkan özellikleri içgüdüleriyle hareket ederler. Bildiğiniz hayvan gibilerdir yani, durduk yere öfke hissederler öfkeyi kontrol edemezler, aşırı sevgi hissederler sevgiyi kontrol edemezler, karşındakini sevgiyle boğarlar vb. vb.

Bu arada ben de online oyunlarda toksiklik yapmıyor değilim çünkü online oyunun keyfi bazen orda olabiliyor ancak toksiklik ana avrat sövmek değil bence, küfür saçmak terbiyesizlik ve kalitesizlik. Yani bir örnekle arkadaşlarla TFT oynuyorum diyelim kazanırsam "Ayağımla oynadım" falan gibi absürt şeyler yazıyorum. Biz arkadaşlarımla gülüp geçiyoruz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı