Çözüldü CS:GO VAC ban yedim

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bengva

Centipat
Katılım
30 Nisan 2023
Mesajlar
36
Arkadaşlar selam, CS:GO'da yaklaşık 114 gün önce ban yedim. Nedeni ise hile kullanmamış fakat hile kullanmadığım halde ban yedim. Neyse konuma döneyim ben yeni hesabıma geçiş yaptım, sırf CS:GO oynamak için yeni hesap açtım. Hatırlarsanız eski hesabım ban yemişti o hesaptaki skinlerimi yeni hesabıma aktarmak istiyorum, fakat CS:GO oyunundaki envanterdeki ürünleri aktaramıyorum. Bildiğiniz bir yöntem var mı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
 
Çözüm
Bir yöntemi yok, VAC yasaklaması almış hesaptaki CS:GO eşyalarını hiçbir şekilde başka hesaba aktaramazsın maalesef.
Bildiğim kadarıyla öyle bir yöntem yok, sınırsız takas banı veriliyor. Keşke olsa da bende yapabilsem, 2014'ten kalma hesabımda 200 civarında kasa var ve alamıyorum çok üzücü.
 
Hile yapmadığım halde VAC ban yedim diyen insanlar yüzünden VAC yememek için CS:GO oynamaktan korkar oldum.

Hapise girip ben masumum diyenlerle ayni durum hatta daha beteri. Hapse giren masum insan yine bulursun da hile yapmadan VAC yiyen bulamazsin.
 
Sen ne anlatıyorsun be?

Hapse girip ben masumum diyenlerle ayni durum hatta daha beteri. Hapse giren masum insan yine bulursun da hile yapmadan VAC yiyen bulamazsin.

Araştırdım baktım, Arka planda bulunan virüslü bir şeyler varsa olabiliyormuş Valorant hesabımda da aynı sorunu yaşadım. Hile kullanmış olsam hile kullandım derim kimden çekineceğim tırsacağım?

Hile yapmadığım halde VAC ban yedim diyen insanlar yüzünden VAC yememek için CS:GO oynamaktan korkar oldum.

Öyle bir şey var başıma geldi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı