CS:GO VAC yememek için ne yapılmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@reptile 2. sayfada konu sahibi;
Arkadaşlar Steam destek ile sorunumu çözdüm bana hile diyenlerede selam olsun günahımı aldınız :) . Nasıl çözüldü koyacağımı söyler misiniz?
demiş. Yalan da söylüyor olabilir. Ancak dediğine göre "Steam ile konuşarak" çözdüğünü iddia etmiş.
 
@The Anorak

Bol keseden sallamış vatandaş. Yasaklama aldım dediği hesap daha önce hiç yasaklanmamış. Yani muhtemelen VAC hatası almış ve bunu yasaklama sanmış.

Kaldı ki aşağıdaki mesajımda vatandaşın tüm yan hesaplarını ortaya dökmüştüm.


Alayında VAC yasağı mevcut. Bu olaydan sonra da forumdaki ismini ve resmini değiştirmiş.
 
Herkes hile açmadan ban yiyor. Artık şu tür konular onaylanmamalı gerçekten sıkmaya başladı, milleti oyalamaktan başka bir şey değil.
 
Arkadaşım geçen hafta VAC ban yedi. Geçen gün de VAC banı kaldırıldı. Aynısı bana da bir kaç ay önce de olmuştu. Lakin VAC yiyen ve daha sonra kaldırılan en az 10 tane arkadaşım var. Ha diyeceksiniz ki hepiniz hile kullanmadan nasıl yasaklandınız? Hepimizde hile kullanıyorduk, kullandığımız hileyi anti-cheat sistemi 2016 yılından beri yakalayamıyor. Yasaklanan hesapların değeti 5-10K. Konuyu açan arkadaşa söylemek istediğim şey, eğer 2-3 hafta içerisinde VAC banın kalkmazsa çatır çatır hile kullanmışsın, kullanmadım deme. Ama geçen hafta valve güncelleme yaptı ve bir çok hesap VAC ban yedi. Bunun içerisinde gerçekten hile kullanmayanlarda vardı. Nitekim bunların çoğu kaldırıldı.
 
Ben anlamış değilim senelerdir CS:GO oynarım bütün VAC yiyenler hile kullanmadan yiyor :D. VAC öyle bilgisayarda bulunan programdan vs herhangi bir şeyden ban atmaz. Oyun dosyalarına müdahale edersin bu kayıt altına alınır VAC dalgası geldiğinde sende ban yersin. Yani şu an VAC yiyen kullanıcıların istisnasız %99.99'u bir kerede olsa çalışan ya da oyun dosyalarına inject yapan bir hile kullanmaya teşebbüs etmiş ya da kullanmıştır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı