CS:GO ve bitmek bilmeyen hileleri

Online FPS oyunlarında insanlar kendilerinden daha iyi oyuncu görünce hile olduğunu düşünüyorlar. Böylece hırs yapıp kendileri de hile kullanmayı istiyorlar. Onlar hile kullanarak beni kesiyorsa bende onları hile ile kesim diyorlar. Sonrada oyunu suyu çıkıyor.
 
Aynen öyle. 1.9k saatim var. Oyun önceden (hilelerin az olduğu zamanlar) belirsiz bir şekilde kendini oynatıyordu. Şuan oynamayı ne kadar çok istesemde oynayamıyorum malesef.
Aynen öyle ben de resmen bağımlıydım, çok fazla oynuyordum sonradan soğudum. Hiç girmiyorum ve şu saçma oyuna verdiğim 2300 saatimi geri almak istiyorum fakat son pişmanlık bir işe yaramıyor.
 
İyi geceler. Uzun bir aradan sonra belki hileci sorunu az da olsa azalmıştır diye oyuan girdim. Yaklaşık 4 aydır oynamıyordum belki de daha fazla... Rekabetçi cache maçı başlattık oynuyoruz. İlk el 4 kill aldım diye rakip takıp hilesin dedi bana. Ardından içlerinden birisi spinbot (mevlana) açıp maçı hızlıca bitirdi sağ olsun. Bir el daha gireyim dedim bu sefer dust2 haritasında girdim. Karşıya hep Türk geldi. Dedim inşallah güzel bir’ maç olur. Sizce oldu mu? :D bu sefer hiçbir şey yapmadan/demen wallhack ile oynayan arkadaş sağ olsun oyunu taşıdı. Amacı da eminim ki arakdaşlarını boostlamak. Çok net info veriyordu. Prefirelar mı dersiniz smoke içi vurmalar mı dersiniz, görseniz tam bir komedi. Oyunu indireli 1 saat anca olmuştur, 2 el atıp hızlıca direkt geri sildim. Oynamayın, oynatmayın bu oyunu. Umarım en kısa zamanda iyice beter olur ki kapancak duruma gelir.

Hileler büyük sıkıntı hocam biliyorum. Sana önerim ESEA alman ve rahat rekabet dolu maçlar atman.
 
1200 saatimi verdiğim bu oyunu artık sevmiyorum, 3 maçta 1 hile gelmesi içten bile değil. Valorant ve R6S mainledim gayet rahatım. Kafam rahat, aklınız varsa Faceit premium ile oynayın veya Valorant, R6S gibi oyunları oynayın.
 
LE ve seçkin olarak girdiğim 10 maçta bir anca hile geliyor bana.


Oynanır. Arada yine birkaç "troll" tip geliyor takıma ama hile oranı çok düşük.
Bağlandığınız profil gerekliliklerimizi yerine getirmiyor gibi görünüyor. Bunları oyun kayıt modalında kontrol edin. İsimli hatayı alıyorum sebebi nedir?
 
Benim şansım mı yaver gidiyor nedir bilemedim. Hep dust 2 oynarım 20 maçta belki 1 hile ile denk geliyorum. Nova 4 ve seçkin hesap. Hileden çok maçı satan insanlara veya bosstlanmış kişilere denk geliyorum o çok sinirimi bozuyor.
 
Bunun konusu defalarca açıldı forumda sorunun cevabı çok basit.
2020 yılında CS:GO oynanacak bir oyun değil bu kadar. Hileden geçilmiyor Prime'da olsan en eski kullanıcı da olsan adam aylık 20 doları basıyor paralı hile ile göstere göstere istediğini yapıyor Valve'nin de bal gibi haberi var ve karışmıyor çünkü bunun üzerinden para kazanıyor.
 
Benim şansım mı yaver gidiyor nedir bilemedim. Hep dust 2 oynarım 20 maçta belki 1 hile ile denk geliyorum. Nova 4 ve seçkin hesap. Hileden çok maçı satan insanlara veya bosstlanmış kişilere denk geliyorum o çok sinirimi bozuyor.
Abi keşke oyuna girdiğimde troll adam gelse. Arkadaşımla taşırım yine. Ama karşıda hile olunca, lose alacagını bile bile oynamanın da faydası olmuyor.
 
Yaklaşık 2 haftadan beri nova 2 hesapla mm giriyorum. Hesap Lem rütbesine gelene kadar hile gelse de öyle çok değildi. Genelde böyle konulara siz haksızsınız, adam iyi diye hile mi oluyor? Diyordum. Ama artık bu işin suyunu çıkardıklarını anladım. Arkadaşlar Seçkin olsanız da, Güven faktörünüz yeşil olsa da Lem-Supreme-Global ranklarında her maç o duvarları izleyen en az 2 kişi var haberiniz olsun. Hepsi de legit oynamaya çalışıyor. Biraz oyun bilginiz varsa kendi adamlarınızı da izleyin. İlla çıkacaktır. Adam Cross'u ayak hizasında gezdiriyor, ama supreme, siz düşünün hali. Oynanacak bir tarafı kalmamış, aklı olan Faceit Premium alır, ya da dmg-le üzerine çıkmaz. Aim görmedim fazla, yalan olmasın. Banlanmamaya çalışıyorlar kendi akıllarınca ki gerçekten de banlanmayacaklar sanırım.
 

Geri
Yukarı