CS:GO vs Valorant

  • Konuyu başlatan Joel1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 122
  • Görüntüleme 8B
Bana hile gelmedi şahsen CS'de bugüne kadar. Valorant'tan nefret ediyorum çünkü kitlesi iğrenç. İnsanı kanser ediyorlar. Silahlarıda çok kötü. Operatör desen mermi düz gitmiyor. Oyunda alabileceğin 2-3 silah var. Ve hile dolu denen CS'de o kadar zaman hile gelmedi ama CS'nin çeyreği zaman oynamadığım Valorant'ta hile geldi. Siz düşünün. Maç süreside sizin güven faktörünüz ile alakalı bir şey.
 
Bana hile gelmedi şahsen CS'de bugüne kadar. Valorant'tan nefret ediyorum çünkü kitlesi iğrenç. İnsanı kanser ediyorlar. Silahları da çok kötü. Operatör desen mermi düz gitmiyor. Oyunda alabileceğin 2-3 silah var. Ve hile dolu denen CS'de o kadar zaman hile gelmedi ama CS'nin çeyreği zaman oynamadığım Valorant'ta hile geldi. Siz düşünün. Maç süreside sizin güven faktörünüz ile alakalı bir şey.

Operator ile sıkıcam derken quick scope atmaya çalışırsanız gitmez zaten :D.
 
Dümdüz durduğunda bile merminin yamuk gitme mantığını nasıl açıklayabilirsiniz? Bunun ne mantığı var? Duvarın dibinden ateş ediyorum duvara kurşun yine başka yere gidiyor.
Kanka Valorant CS gibi hızlı bir oyun değil. Karakterler çok yavaş ve hızlı peek atmak pratik ve ustalık istiyor. Oyun ilk çıktığında operatör silahı düz gidiyordu quick scope atılabiliyordu fakat oyun yavaş olduğu için düşmanlar çok rahat vuruluyordu durum böyle olunca silaha nerf geldi ve gücünü düşürdüler. Scope açınca yarım saniye sonra netliyor ctrl ile silah düz gitmiyor falan. Bence gayet dengeli bir silah oyunun akışına da tam uyuyor.
 
Kanka Valorant CS gibi hızlı bir oyun değil. Karakterler çok yavaş ve hızlı peek atmak pratik ve ustalık istiyor. Oyun ilk çıktığında operatör silahı düz gidiyordu quick scope atılabiliyordu fakat oyun yavaş olduğu için düşmanlar çok rahat vuruluyordu durum böyle olunca silaha nerf geldi ve gücünü düşürdüler. Scope açınca yarım saniye sonra netliyor CTRL ile silah düz gitmiyor falan. Bence gayet dengeli bir silah oyunun akışına da tam uyuyor.

Kankam diğer silahlarla bile birçok kişi dürbün açmadan sadece Crosshair ile adam alabilirken Operatör'ün ne anlamı kalıyor ki öyleyse?
 

Geri
Yukarı