CS:GO vs Valorant

Valorant çünkü hile koruması daha iyi.
Oyun sürekli geliştiriliyor oyunu asla bırakmıyorlar. Ve Riot Games'in Türkiye'ye ve oyunculara verdiği destek daha iyi.
CS:GO'nun sevdiğim yanı toplulukla istediğini yapabilmen ve Steam'de olması.
 
Bu konular sıkmadı mı artık? Herkesin zevki farklı olur, herkes de farklı oyunları sever.

Ben şahsen bu ikisi arasından CS:GO'yu tercih ederim ama online oyunlar arasından Team Fortress 2 oynarım.
 
Profesyonel arenadan bahsediyorum.

Oyunun profosyoneilimi olur dersin işin okulun eşyanın olur ama oyun oyuncusunun olmaz oyuunda olmaz oyun oyundur eğlenmek için oynarsın :mad:

Bu konular sıkmadı mı artık? Herkesin zevki farklı olur, herkes de farklı oyunları sever.

Ben şahsen bu ikisi arasından CS:GO'yu tercih ederim ama Online oyunlar arasından Team Fortress 2 oynarım.

Aynen yahu ben Valorant seviyorum, arkadaşım CS seviyor ne yapayım onu döveyim mi Valorant sevmiyor diye? Ya da o beni mi dövsün CS oynamıyorum diye? Ya da arkadaş olmayalım mı ha? Adam sormuş cevabı ver geç Allah Allah.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun profosyoneilimi olur dersin işin okulun eşyanın olur ama oyun oyuncusunun olmaz oyuunda olmaz oyun oyundur eğlenmek için oynarsın :mad:

Aynen yaww ben Valorant sevyok arkadaşım CS seviyor napayım onu dövimmi Valorant sevmiyor diye yadda o benimi dövsün CS oynamıyom diye ya da arkadaş olmayalımmı ha malca bir konu üzerine tartıştınız yaw adam sormuş cevabı ver geç Allah Allah.

A1 Türkçe için teşekkürler. Dil seviyenize bakarak ilkokul öğrencisi olduğunuzu varsayıyorum. Bak kardeşim, ben oyunumu eğlenmek için değil, kazanmak için oynuyorum ve CS daha profesyonel bir oyun bana göre, tamam mı? Lütfen önce Türkçe öğren, sonra yorum yap.
 
A1 Türkçe için teşekkürler. Dil seviyenize bakarak ilkokul öğrencisi olduğunuzu varsayıyorum. Bak kardeşim, ben oyunumu eğlenmek için değil, kazanmak için oynuyorum ve CS daha profesyonel bir oyun bana göre, tamam mı? Lütfen önce Türkçe öğren sonra, yorum yap.

Tamam, birincisi, ilkokul öğrencisi değilim. İkincisi ise sen profosyonelliğe oyna. İşin olmadan beynini öldürerek sanki dünyayı kurtarıyorsun gibi ciddi ciddi oyna. Büyük ihtimalle yaşım senden küçük ama senden daha olgun. Böyle bir oyun konusu için tartışmayacak biriyim.
TR sunucusu öyle maalesef :(.

Ana avrat sövüyorlar. Bayağı gıcık onlar. Sövünce sen de sövüyorsun, o da sana sövüyor. Kısır döngü oluyor. :D
 

Geri
Yukarı