Tamam da R6 gibi bir oyun varken CS'e taktiksel demek absürt kalıyor. Valorant zaten 10 yaş çocuk oyun parkından ibaret...
CS'in de Rus'ları var.
Hocam, anlamıyor musunuz? Konu; R6 değil, CS vs. Valorant.
Tamam da R6 gibi bir oyun varken CS'e taktiksel demek absürt kalıyor. Valorant zaten 10 yaş çocuk oyun parkından ibaret...
CS'in de Rus'ları var.
Profesyonel arenadan bahsediyorum.
Bu konular sıkmadı mı artık? Herkesin zevki farklı olur, herkes de farklı oyunları sever.
Ben şahsen bu ikisi arasından CS:GO'yu tercih ederim ama Online oyunlar arasından Team Fortress 2 oynarım.
Oyunun profosyoneilimi olur dersin işin okulun eşyanın olur ama oyun oyuncusunun olmaz oyuunda olmaz oyun oyundur eğlenmek için oynarsın
Aynen yaww ben Valorant sevyok arkadaşım CS seviyor napayım onu dövimmi Valorant sevmiyor diye yadda o benimi dövsün CS oynamıyom diye ya da arkadaş olmayalımmı ha malca bir konu üzerine tartıştınız yaw adam sormuş cevabı ver geç Allah Allah.
TR sunucusu öyle maalesefValorant'ta çok Küfür ediliyor sürekli. Her maç bittiğinde "gg,ez,wp" demelerinden ben bıktım. Sinirimi bozuyor.
A1 Türkçe için teşekkürler. Dil seviyenize bakarak ilkokul öğrencisi olduğunuzu varsayıyorum. Bak kardeşim, ben oyunumu eğlenmek için değil, kazanmak için oynuyorum ve CS daha profesyonel bir oyun bana göre, tamam mı? Lütfen önce Türkçe öğren sonra, yorum yap.
TR sunucusu öyle maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.