CS:GO Yanlış VAC Ban Atarlar mı?

konichiwas

Megapat
Arkadaşlar bugün rekabetci girdim CSGO'da fakat aklıma bir şey takıldı, bugün sisten 2 adam birden aldım. Yanlış bir VAC bana kurban gidebilir miyim? Bu korkuttu biraz beni, cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO da attığın iyi bi vuruştan dolayı ASLA vac ban yemezsin. Eğer Karşı Takımdan 5 Kişi Sizin takımdan da 1 kişi seni raporlarsa owerwatcha düşersin. Ama sadece 2 vuruştan overwatcha gitmezsin gidersen de overwatcha müfettişlerinin seni 2 vuruş yüzünden şüpheli bulmazlar.Umarım Anlamışsınızdır.
İyi Oyunlar...

Hatalı Overwatch cezası nitekim var (örnek: HotBro's - Türkcan) ancak VAC ban oyuna zararlı inject eden yazılım olmadığı sürece hata yapmaz.

Arkadaşlar bugün rekabetci girdim CSGO'da fakat aklıma bir şey takıldı, bugün sisten 2 adam birden aldım. Yanlış bir VAC bana kurban gidebilir miyim? Bu korkuttu biraz beni, cevaplarınızı bekliyorum.
Belki yüksek pingden olasılık artabilir ama diğer türlü sıkıntı yapmaz.

Envanteri bıçaklarla dragon lorelarla dolu birçok yayıncıya veya trader'a vac ban atıldığını gördük. Senin bu olayından sonra atılacağını sanmam ama hatalı vac atılabiliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı