Burakk1907
Zeptopat
Böyle bir olayın olma ihtimali var mı? Hiç denk geldiniz mi böyle bir şeye?
Takımında kullanan varsa, pre veya değil, VAC mümkün olabiliyor evet. Genelde rank sıfırlaması yapıyor, uyarı yiyorsun ama VAC verildiğine de şahit olmuştum.Böyle bir olayın olma ihtimali var mı? Hiç denk geldiniz mi böyle bir şeye?
Hocam bu takımında derken arkadaş listesinden biri kastettin değil mi? Ben yakında giriş yapacağım seçkin ile ama hiç arkadaşım yok CS:GO oynayan. Hile de kullanmayacağım hiç, bir sorunla karşılaşmam umarımTakımında kullanan varsa, pre veya değil, VAC mümkün olabiliyor evet. Genelde rank sıfırlaması yapıyor, uyarı yiyorsun ama VAC verildiğine de şahit olmuştum.
Yok kanka mesela sen tek başına girdin yanında 4 tane takım arkadaşın oluyor ya onları kastettim. Adamla hiç alakan yok ama adam hileciyse sana da dokunuyor ucu. Arkadaşın yapıyorsa da dokunuyor. Ayırt etmiyorlar. Benim arkadaşım VAC yedi, benim rankım sıfırlandı uyarı verdiler. 10 maç kazanıp rank aldım yeniden.Hocam bu takımında derken arkadaş listesinden biri kastettin değil mi? Ben yakında giriş yapacağım seçkin ile ama hiç arkadaşım yok CS:GO oynayan. Hile de kullanmayacağım hiç, bir sorunla karşılaşmam umarım![]()
İyide oyunda birlikte oynadığım insanların hileci olup olmadığını bilemem kiYok kanka mesela sen tek başına girdin yanında 4 tane takım arkadaşın oluyor ya onları kastettim. Adamla hiç alakan yok ama adam hileciyse sana da dokunuyor ucu. Arkadaşın yapıyorsa da dokunuyor. Ayırt etmiyorlar. Benim arkadaşım VAC yedi, benim rankım sıfırlandı uyarı verdiler. 10 maç kazanıp rank aldım yeniden.
Yapacak bir şey yok maalesef. Sistem bayağı saçma.İyide oyunda birlikte oynadığım insanların hileci olup olmadığını bilemem kiAynı IP'den olanları banlamaları lazım değil miydi ilginçmiş
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.