- Makaleler
- 3
Üstte var. Her konu açana hileci muamelesi yapmayı ne zaman bırakacaksınız?Herkes haksız VAC yiyor zaten. Bir kere de ben hile açtım banlandım diyen olmadı maalesef.
Üstte var. Her konu açana hileci muamelesi yapmayı ne zaman bırakacaksınız?Herkes haksız VAC yiyor zaten. Bir kere de ben hile açtım banlandım diyen olmadı maalesef.
Onları boşver onlar haksız yere ban yemenin imkansız olacağını sanıyo bi onların başına gelsin de bizde vac haksız yere ban atmaz diyelim.Boş yapıyolar.Üstte var. Her konu açana hileci muamelesi yapmayı ne zaman bırakacaksınız?
Forumdaki toxic kitle benim steam profilimde de küfür etmiş bana forumda yazmaya yemediği için anonim olarak sövmek kolay tabi.Onları boşver onlar haksız yere ban yemenin imkansız olacağını sanıyo bi onların başına gelsin de bizde vac haksız yere ban atmaz diyelim.Boş yapıyolar.
Forumdaki toxic kitle benim Steam profilimde de küfür etmiş bana forumda yazmaya yemediği için anonim olarak sövmek kolay tabii.
Size de laf atmıştı hocam geçen ki açtığım konudaYok o ondan değil o arkadaşın kim olduğunu hatta neden yazmadığını biliyorum ama neyse.![]()
Üstte var. Her konu açana hileci muamelesi yapmayı ne zaman bırakacaksınız?
Haksız VAC diye bir şey yoktur. Hile açıp ondan sonra ağlıyorsunuz amaOnları boşver onlar haksız yere ban yemenin imkansız olacağını sanıyo bi onların başına gelsin de bizde vac haksız yere ban atmaz diyelim.Boş yapıyolar.
Haksız ise otomatik olarak kaldırılır. Ne zaman kaldırılır? Belki adamın banı 1 hafta sonra kalkacak.Haksız VAC diye bir şey yoktur. Hile açıp ondan sonra ağlıyorsunuz amaHaksız ise otomatik olarak kaldırılır. Boş boş konular açmayın.
Haksız ise otomatik olarak kaldırılır. Ne zaman kaldırılır? Belki adamın banı 1 hafta sonra kalkacak.
Ben hile de açmadım VAC da yemedim. Tanımadığın insanlar hakkında ön yargılı konuşma.
VAC da insan yapımı bir yazılım ve hataları olabilir.
Konuyu siz bulursunuz, burada VAC yiyip 90 gün sonra unban yiyen kişiler var.Haksız VAC diye bir şey yoktur. Hile açıp ondan sonra ağlıyorsunuz amaHaksız ise otomatik olarak kaldırılır. Boş boş konular açmayın.
Benim sözüm hile açıp haksız yere ban yedim diyen kişilere.Konuyu siz bulursunuz, burada VAC yiyip 90 gün sonra unban yiyen kişiler var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.