CS:GO'da hile var mı?

O kadar oynadım bu hileler neden bana denk gelmedi? Sanki biraz abartı geldi bana. Aim tutturamayanlar hemen hile var deyip işin içinden çıkmaya çalışıyor gibi geldi. Ya da hileden kastınız makro falan mı?

Abartı yok. 2000 saat oynadım. Gerçekten çok fazla hile var. Nasıl sana denk gelmez? Bu aralar daha çok hile var.

O kadar oynadım bu hileler neden bana denk gelmedi? Sanki biraz abartı geldi bana. Aim tutturamayanlar hemen hile var deyip işin içinden çıkmaya çalışıyor gibi geldi. Ya da hileden kastınız makro falan mı?
Oyunu bırakmadan önce yüksek ranklarda hileyle girmiş biri olarak çok fazla hileye denk geldim. Sadece map wall hacki kullanan ve sadece skin changer ım var diyip hileyi belli etmemeye çalışan çok kişi var.

En son girdiğimde adam bana bakmıyorken beni kafadan vurdu. Aynı anda karşısındaki ve sağındaki 2 kişiyi de vurdu.

Adam beni görmemiş, ayak sesimi duymamış, nasıl ben duvarın arkasındayken beni vuruyor?
1 defa yada 2 defa vurusa sıkıntı yok dust 2 de çok fazla pusma yeri var deneme amaçlı bile sıkıyorum rastgele bazen tutuyor hileci oluyoruz
3000+ saatim var hile hiç yok diyenler yeterince oynamamış, bir gün hile gelmez ertesi gün çoğu maçınızda hile gelir. Şans işi biraz. Hileler ve bedava olması yüzünden bırakmıştım, şu an nasıldır bilemiyorum.
Seçkin değilsin o zaman
600 saatim var çoğu kişiye göre az DMG ve LEM arasında gidip geliyorum hesap seçkin mevlanaya daha rastlamadım oyunda hile çok diyen 2500 3000 saati olup DMG ye bile çıkamayan arkadaşların hile çok var demesi çok normal ssg ile midden 3 kişi devirince hile oluyorsun oyunda duvar arkası vurmak direkt hile kabul ediliyor ve küfür yiyorsun malum arkadaşlar oynamayı bilmediği için bunu söylüyorlar mesele saat değil oynamayı bilmek 700 saatte global olan bir arkadaşım var 2000 veya 3000 olup keleşi geçemeyenleri muhattaba bile almak yersiz

Hile olmayan maç yok hocam öyle diyeyim her maçta hile var mevlanasından tut wh sine kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı