CS:GO'da hile var mı?

Daha dünki maçımda, non-Prime, adam maçın ortasında 1 elliğine çıktı. Geldiğinde wall hack açmıştı. Kartal liginden düşmüş bir bireyim, aimim de tutuyor yani ama prefirelar inanılmazdı.
 
O kadar oynadım bu hileler neden bana denk gelmedi? Sanki biraz abartı geldi bana. Aim tutturamayanlar hemen hile var deyip işin içinden çıkmaya çalışıyor gibi geldi. Ya da hileden kastınız makro falan mı?

800 saat rekabetçi tecrübem var. Çoğu kişiye göre az. Yine de karşılaştığım hile sayısı 1 elin parmaklarını geçmez. Seçkin değilseniz çok fazla hile geldiği doğrudur. Seçkinseniz bile seçkin olmayan bir takım arkadaşı ile girerseniz yine hile gelebilir. Yine de 2500 saat oynayıp hala MG olan oyuncular var. Bunlara sorsan her oynadıkları maç hile gelmiştir. Kendi kolsuzluklarını kabul etmezler. Dust 2 mid kapısından 2 defa SSG ile vurursan hileci damgası yersin.
 
3000+ saatim var hile hiç yok diyenler yeterince oynamamış, bir gün hile gelmez ertesi gün çoğu maçınızda hile gelir. Şans işi biraz. Hileler ve bedava olması yüzünden bırakmıştım, şu an nasıldır bilemiyorum.
 
Sen henüz yeterince oynamamışsındır hocam.

Bana da abartı gibi geldi yeterincede oynadım toplam saatimi bilmiyorum ama aktif olarak 3 senedir genelde 4 senedir oynuyorun CS:GO'yu 2 elimi geçmez gelen hile sayısı abartılıyor. 2 senede toplam 10 hile geldiğine göre bana. Ama şöyle bir saçmalık oldu hesabım durduk yere owerwahct yedi itiraz ettim 1 gün sonra VAC ban yedi oyun oynadığım süre boyunca da hiç hile açmadım zaten ban yiyince Valorant'ta geçtim ama size tavsiyem geçmeyin bağımlılık yapıyor ve çok aşırı derecede toxic var her Elo'da geliyor bronz da gümüş te bütün Elo'da var böyle aptal insanlar ve şu son zamanda Bug'lar ve hileler artmaya başladı 2 günde bir hile denk geliyor hep rank atlicağım zaman geliyor çıldırmamak elde değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı