Oyun Steam CS:GO'da rakip görünce oyun donuyor

SullivianKing

Hectopat
CS:GO'da oyun bir anlığına donuyor. Oyun SSD'ye kurulu ama adam ciktiginda oyun donuyor, geri geliyor 1 saniye sonra ama normal degil. Adami goruyorum, 1 dondu, 2 dondu, 3 donuyor. Niye oluyor acaba? Sistem gereksinimi sormayin, oyunu normal 120 FPS oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu sahibi arkadaşımız CS:GO isimli oyunda 120 fps alıyor ve takılmalar yaşıyor. CS:GO oyunu o kadar güçlü sistem isteyen oyun değildir ve işlemci bazlı bir oyundur. İşlemcininde performansını düşürdülerse yuh derim.

Herkes anladıysa benden Eyvallah.

Niye acaba hepiniz aynı şeyi soyluyorsunuz Technopat'a gir herkes aynisini der bir bunu biliyorsunuz çünkü.

Abra A5 V19.3 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook al kardesim sistem çöz bakalım.
Hocam bu sistemde utanacak ne var ki? Bu arada sıkıntı ram'de diye tahmin ediyorum 8 gb ram çok yetersiz o yüzden donup duruyodur.

Bu konu sahibi arkadaşımız CS:GO isimli oyunda 120 fps alıyor ve takılmalar yaşıyor. CS:GO oyunu o kadar güçlü sistem isteyen oyun değildir ve işlemci bazlı bir oyundur. İşlemcininde performansını düşürdülerse yuh derim.

Herkes anladıysa benden Eyvallah.
ben anlamadım demek istediğinizi.

Öyle bir ekran kartı yok. Ayrıca ne alaka?

Aynı özellikte dediğimden kasıt yakın güçte olmaları:
Bu kullandığın işlemcinin gücü intel işlemciden çok güçlü işlemci bu konuda bilgin varmıydı?

Hocam bu sistemde utanacak ne var ki? Bu arada sıkıntı ram'de diye tahmin ediyorum 8 gb ram çok yetersiz o yüzden donup duruyodur.

ben anlamadım demek istediğinizi.
Gayet net açıkladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı