CS:GO'da renkler nasıl canlandırılır?

Sfoox

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bazı kişilerin CS:GO'su daha canlı, bunu nasıl yapıyorlar? Sweetfx ban sebebi olduğundan dolayı kullanmıyorum. NVIDIA freestyle kullanmak istiyorum ban yerim diye korkuyorum. (sweetfx kullanmam onunla ilgili yorum yapmazsanız sevinirim.)

NVIDIA Denetim Masası ayarlarından digital vibrance yükselterek yapıyorlar.

Evet bunu bende yapıyorum ama diğerleri gibi canlı olmuyor.

Nvidia ve ya Amd ekran kartının driver ayarlarından yapıyor, ben 1 yıl kadar kullandım gözü çok yoruyor kullanmanı tavsiye etmem. Gözüm bozuldu hatta bunun sebebi renk ayarı olabilir.
Hangi ayarı yaptınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi yapabilirsin ayarları.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu CS:GO'dan kaldırıldı ben o yüzden korkuyorum ban yerim diye.

Uzun zamandır ban yer miyim diye araştırıyorum ancak nafile.

O zaman CS:GO için çok yapabileceğiniz bir ayar yok. Denetim masasındaki renk kısmını kurcalayıp kendinize bir ayar yapabilirsiniz ama tavsiyem Digital Vibrance'ı 70-75 arası yapıp oynamak ya da 50'de bırakmak.

Uzun zamandır ban yer miyim diye araştırıyorum ancak nafile.

Eğer ayarlar kısmı açılıyorsa yemezsiniz. Akşam evde deneyeceğim. NVIDIA'dan dolayı ban yeseydiniz zaten ekran kartını hiç kullanamazdınız.

O zaman CS:GO için çok yapabileceğiniz bir ayar yok. Denetim masasındaki renk kısmını kurcalayıp kendinize bir ayar yapabilirsiniz ama tavsiyem digital Vibrance'ı 70-75 arası yapıp oynamak ya da 50'de bırakmak.

Bu da çok uğraştırıyor oyuna girerken yapıyorum çıkarken yeniden düzeltiyorum.

O zaman CS:GO için çok yapabileceğiniz bir ayar yok. Denetim masasındaki renk kısmını kurcalayıp kendinize bir ayar yapabilirsiniz ama tavsiyem digital Vibrance'ı 70-75 arası yapıp oynamak ya da 50'de bırakmak.

Eğer ayarlar kısmı açılıyorsa yemezsiniz. Akşam evde deneyeceğim. NVIDIA'dan dolayı ban yeseydiniz zaten ekran kartını hiç kullanamazdınız.

Aslında artık kullanılamaz bir ayar oldu CS:GO için başlatma seçeneklerine kod yazarak kullanabiliyoruz legal değil sanırım bir anda VAC yersem o kadar emeğim gidecek bir ayar için örnek fotoğraf atayım size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı