CS:GO’da Sadece Hileler Var

Herhalde Half-life ile başladığımda 7 yaşında falandım Beyaz monitör beyaz kasa beyaz klavye ve mouse. Tek başıma haritalarda dolanıp dururdum bot atmasını bile bilmezdim. Bot atmayı öğrendikten sonra roundda ölünce botların birbirini öldürmesini beklerdim. Botları öldürme kodunu tuşunu öğrendim sonra botlara karşı oynamak zevk vermeye başladı. Yaş daha 9-10 Counter Strike denilen lanet oyunla başladı serüvenim. Yaklaşık 5yıl önce CS:GO oynamaya başlamıştım hileden başka birşey yoktu bende açtım önüme gelene duvardan kapıdan sıktım acayip sinirlendim ne klavyeler ne mouselar ne kasalar kırdım ben. Kasayı bildiğin tekmelerdim. Ban yedim çok mutlu oldum bir daha hesap açmam diye düşündüm taa ki bu yılın başlarına kadar. Her neyse açtık hesabı seçkin hesap aldık falan filan. Peki ne değişti ? Hiçbirşey. 1 Haftadır Supreme olucam olamıyorum neden? Oyunda seçkin hesap yada normal hesap farketmeksizin hep hile var. En sonunda Supreme çıkıp Faceit geçicem kafa rahat oyun oynayacağım. Tavsiyemdir herkese. Maç atmak isteyenler ekleyebilir. Steam Community :: DEAN
 
Hile olaylarından bıkıp alternatif yollar aradım ve bir aylığına faceit premium üyeliğini denedim. Karşıma hiç hile çıkmadı ve çoğunlukla oyunu profesyonel şekilde oynamak isteyen kişilerle karşılaşıp memnun kaldım tavsiye ederim.
 
1600 saatim var tek basima oynayarak global oldum ama son 10 macimin hepsini fark yiyerek kaybettim.Dün akşam arkadaşlarla smurf hesapla oynadim cift keleş hesap güven faktörü cok iyi olmasina rağmen 3 macin hepsine hile geldi bide açık açik beli ede ede kullaniyolar.Malesef bende sadece item düşürmek için oynuyorum artik.
 
Hile karşınıza geliyorsa güven faktörü puanınız çok da iyi değil demektir. Ayrıca çok iyi veya çok kötü olduğunu bilemezsiniz, sadece ne kadar hile çıktığına bakarak tahmin edebilirsiniz.

Ayrıca parti halinde maça girerseniz, o partideki en düşük güven faktörü puanına göre eşleştirilirsiniz.
Güven faktörünün ne durumda olduğu yazmaz ama az çok anlarsınız genel olarak, karşımıza hile atacak kadar kötü bir güven faktörü yok hiç birimizin ve bazen oyun bilerek bile yapıyor diye düşünüyorum. 1 2 gün çok temiz geçiyor tam rank atlayacağım, oyundan zevk alacağım, desem ertesi günler full hile o yüzden CS:GO koruma sistemi berbat bu sistem olduğu sürece de bir cacık olmaz.
 
Hile durumuna bakmak için yeni hesap açıp ücretsiz sürümüne giriş yaptım. İlk 2-3 maçımız sadece basit eğlence modunda oluyor. Maç başına en az 2 spinbot 2 aim ve 2 wallhack bulunduran oyuncular vardı. Sonunda seviye atlayıp rekabetçi girdiğimde ise hem bizim takımda hem de karşı takımda spinbot vardı.

Ben oyuna ilk başladığımda çok az hile vardı. 10-15 maçta 1 tane karşıma çıkıyordu. Şimdi yeni oyuncuların gelmemesi normal. Oyuna yeni başlayanların karşılaştığı şeyler bunlar.
 
Güven faktörüz düşükse veya bedava oynuyorsanız normal. Siz oynayınca yılın oyunu olmuyor veya siz oynamayınca Valve batmıyor.
Güven Faktörü kadar saçma bişey yok.Bi yayıncı var Berk Rip diye adam mesela iyi oynuyor hile değil adam ama güven Faktörü kırmızı düzeyde yani bı hesapda öyle güven Faktörü kırmızı düzeyde sırf iyi oynuyorsun diye adam seni hile zannediyor reportluyor ve güven Faktörün düşüyor çok saçma oyüzden bıraktım oyunu
 
Bedava olma olayından öncede internet cafe hesaplarıyla herşeyi yapıyorlardı. Güven faktörü yüksek takılmak lazım oda zor anlayamıyon kimin ne olduğunu.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı