CS:GO'nun kötüye gitmesi

Bu olayı bizzat yaşadım karşı takımıma 5pre mevlana geldi bu arada seçkin hesabım var ve arkadaşlar 15 gün sonra ban yedi bana geldikten sonra bu 15 gün sürecinde hemen hemen hepsinin 100 saat CS'si vardı bu olaydan sonra bende soğudum csye karşı.

Evet biraz değişik bir konu başlığı ama galiba öyle. Bugün 2 el rekabetçi girdim 2'sinde de karşı takıma hileler geldi. Bunun yanı sıra seçkin olmayan hesaplar da takımıma ve karşı takıma geldi. Bunun yüzünden 2 maç kaybettim. Biraz önce de 2 el girdim ve yine 2'sinde de karşı takıma hile geldi. Yani diyeceğim o ki hesabım sanki seçkin değil gibi maçlar buluyor. Ne olacak bu CS:GO'nun hali? Zorla beni oynamayın diyor arkadaş.

Bence Valve şu anda Source 2'ye odaklanmış durumda yani oyunu Source 2'ye adapte ettikten sonra Source 2 motoruna göre çok güzel bir anti hile yazılımı geliştirecekler (oyunun şimdiki motoru için hile koruma getirseler yeni motora geçildiğinde yaptıkları her şey boşa gitmiş olacak o yüzden oyunun çöp olması riskine girerek olabildiğince yeni motora adapte etmek için uğraşıyorlar) ortalıkta bir sürü yeni motora geçme haberi yayılınca rafa kaldırdık deyip gözleri uzaklaştırmaya çalıştılar ama şimdi harıl harıl çalışıyorlar diye düşünüyorum.

Evet biraz değişik bir konu başlığı ama galiba öyle. Bugün 2 el rekabetçi girdim 2'sinde de karşı takıma hileler geldi. Bunun yanı sıra seçkin olmayan hesaplar da takımıma ve karşı takıma geldi. Bunun yüzünden 2 maç kaybettim. Biraz önce de 2 el girdim ve yine 2'sinde de karşı takıma hile geldi. Yani diyeceğim o ki hesabım sanki seçkin değil gibi maçlar buluyor. Ne olacak bu CS:GO'nun hali? Zorla beni oynamayın diyor arkadaş.
Hocam bizim takımda herkesin 5+ rozeti 100 taneden fazla gerçek övgüsü olmasına rağmen hile gelmeye başladı bu aralar artık bir Anti Cheat gelmeli yoksa Cs'nin sonuda Pubg gibi olabilir.

300'e yakın Mac attım 2020 içerisinde. Sadece 2 kez gerçekten hile geldi. Mart ayında hesap açtım ve oynamaya başladım. Çok iyi oynayan wb atan sıka sıka çıkanlar olmadı mi oldu tabii ki. Ya da her attığı hs giden. Hile demeniz için Mac tekrarını izlemeniz gerekli. CS:GO hile diye adı çıktığı için her vurana hile deniyor.

Adminsiz serverlara girmemişsin anlaşılan. Çok tecrübem yok CS 1.6 için ama biliyorum her iki CS oyununun durumunu.
Anlık oyuncu her zaman oyunun ne kadar iyi olduğunu göstermez. Daha doğrusu bunun hep böyle gideceğini göstermez. Yine de daha 3 sene rahat bir şekilde sırasını korur veya 1-2 kademe düşer lakin sonu belli böyle giderse. Anlık oyuncusunun sebebi silahlı oyun denince insanların aklına "kantır" gelmesi.

Son düzenleme:
Bence Valve şu anda Source 2'ye odaklanmış durumda yani oyunu Source 2'ye adapte ettikten sonra Source 2 motoruna göre çok güzel bir anti hile yazılımı geliştirecekler (oyunun şimdiki motoru için hile koruma getirseler yeni motora geçildiğinde yaptıkları her şey boşa gitmiş olacak o yüzden oyunun çöp olması riskine girerek olabildiğince yeni motora adapte etmek için uğraşıyorlar) ortalıkta bir sürü yeni motora geçme haberi yayılınca rafa kaldırdık deyip gözleri uzaklaştırmaya çalıştılar ama şimdi harıl harıl çalışıyorlar diye düşünüyorum.

Valve şu an eline yüzüne bulaştırıyor sadece. Source 2 devasa topluluk kütüphanesi nedeniyle ertelendi. Valorant çıkışında 128 tick Server'larla gelirken Valve hala yerinde sayıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı