CS:GO'nun kötüye gitmesi

tanerizm

Hectopat
Makaleler
1
Yer
4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri
Evet biraz değişik bir konu başlığı ama galiba öyle. Bugün 2 el rekabetçi girdim 2'sinde de karşı takıma hileler geldi. Bunun yanı sıra seçkin olmayan hesaplar da takımıma ve karşı takıma geldi. Bunun yüzünden 2 maç kaybettim. Biraz önce de 2 el girdim ve yine 2'sinde de karşı takıma hile geldi. Yani diyeceğim o ki hesabım sanki seçkin değil gibi maçlar buluyor. Ne olacak bu CS:GO'nun hali? Zorla beni oynamayın diyor arkadaş.

Son düzenleme:
Evet biraz değişik bir konu başlığı ama galiba öyle. Bugün 2 el rekabetçi girdim 2'sinde de karşı takıma hileler geldi. Bunun yanı sıra seçkin olmayan hesaplar da takımıma ve karşı takıma geldi. Bunun yüzünden 2 maç kaybettim. Biraz önce de 2 el girdim ve yine 2'sinde de karşı takıma hile geldi. Yani diyeceğim o ki hesabım sanki seçkin değil gibi maçlar buluyor. Ne olacak bu CS:GO'nun hali? Zorla beni oynamayın diyor arkadaş.
Faceit oynamanı tavsiye ederim.

Öncelikle seçkin değil tabirini açıklayayım. Oyunu Prime olayı geldikten sonra para ile alanlara seçkin rozeti gelmiyor, 3-5-15 Level'de olsa Prime olabilir. Hile kısmına tamamen katılıyorum fakat seçkin olayının aslı bu. Rankım Nova 4 az önce iki tane Silver maçına girdim, sanki Global gibi oynuyorlar, duvar arkası vuruşlar da cabası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı