CS:GO'nun kötüye gitmesi

Bir gün hiç hile denk gelmiyor, veya benim takimima da hile geliyor. 40 vuruyorlar. 1 gün globalken ertesi gün lem e dusuyorum hack olmayan oyun yok. Kimin hacki daha iyi kullaniyor onun yarisina döndü. Ben 30 adam vurunca hack diye kickleniyorum...Ama karsi takimda 48 kil aliniyor ama kicklenmiyor.
Hiç hack kullanmadigim hesabim ban yedi sonra farkli IP ve bilgisayarlara 2 hesap daha aldim. Daha 10. Win'imi almadan 2'sinden de ban yedim. Simdi baska bir hesabim daha var. Oynamaya korkuyorum bu hesaptan. Bu da ban yiyebilir diye. Cunku sizde ornegin şu an 360 Hz monitörle oynarken Mac'i izleyip yargilayan adam 60 Hz izledigi ve videonun kalitesinin kotu oldugu için supheye yer vermeyecek kadar supelidir secenegini seciyor ve gidiyorsunuz.
 
Lem-Supreme arası hileler yüzünden acı çekiyorum bu aralar. Çıkılmıyor arkadaş adamlar yüzünden. 5 Maçın en az birinde oluyor o rahatsız hilelerden. Yapacak bir şey yok gibi bu duruma, belki bir çözüm getirirler.
Seçkin misin bende lem supreme arası gidip geliyorum aim açan olmuyor ama çoğunlukla wh açıyorlar legit oynuyorlar
 
Seçkin misin bende lem supreme arası gidip geliyorum aim açan olmuyor ama çoğunlukla wh açıyorlar legit oynuyorlar.

5 Kişi seçkin olarak oynuyoruz hocam. Yine de kurtulamıyoruz ama, her türlü bir sorunlu insan açıyor o hileyi. Dediğiniz gibi daha çok WH kullanıyorlar. Aim'e rastlamadım bu sıralar.
 
Oyun neredeyse tamamen P2W döndü. Bir envanterini böyle 500-1000TL yapın bida hile gelme olasılığı yok bir de saat Boost yapın. Benim 3.5k+ saat ve bıçağımı var 1yıldır hile yok. 2K saatim Boost.
 
Source 2, 128 tick, daha kararlı ve stabil Avrupa sunucuları. CS:GO'yu bir üst seviyeye taşıyacak şeylerden birkaçı. Bunu Valve da biliyor. Yaklaşık 9 yıldır aynı oyunu oynuyoruz. Birkaç yeni skin, ajan, operasyon, ufak çaplı harita ve ses düzenlemesi geldi. Bunun dışında bir değişiklik yok. Şu Trust Mode muhabbeti geldi o da hileleri engellemek yerine NVIDIA Freestyle engelliyor saçma bir şekilde.

Hile muhabbetlerine gelecek olursak hile var, evet. Yalnız bu çok nadir oluyor. Yüksek ranklarda daha çok var. Düşük ranklarda ise iyi oynamak hile olarak nitelendiriliyor. Yürürken ateş etmenin hile olduğunu savunanlar olacak, aslında bakmaması gereken bir köşeye bakan oyuncuyu hileci diye nitelendirenler olacak. Bunlar alıştığımız şeyler.

Özellikle Faceit 3-4K elodaki oyuncularla MM'de Global olan oyuncunun arasında bile bir galaksi kadar fark olduğu oldukça açık. Yani birine hile demeden önce bir etrafınıza ve konumuza bakın. Sizin seviyenizden aklınıza gelemeyecek kadar yüksekte olan oyuncular var.

Ben şahsen hileciyle iyi oynayan oyuncunun ayrımının yapılamadığını düşünüyorum. Saçma pozisyonları olan bir maç geçirdiğinizi düşünüyorsanız demosunu indirip izleyin. Oldukça açık şekilde maç içerisinde oyuncunun hile yapıp yapmadığı ortada oluyor.
 
Bir tek bana mı az hile geliyor?

Ama her neyse CS'den bıkan varsa Team Fortress 2 öneririm hile neredeyse hiç yok olsa da hemen atılıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı