CS:GO'yu bırakamıyorum

Sana burada 100 tane oyunluk güzel hikayeli ve akıcı bir oyun listesi çıkarabilirdim fakat üşendim. FPS demek csgo ya da valorant demek değil çıkın bu kafadan.
Burada tavsiye vermeyecekseniz neden yorum yapıyorsunuz anlamadım. :) FPS ben dahil bir çok oyuncu için CS:GO'dur. Oyunun mekanikleri, hissiyatı, rekabet ruhu hiç bir oyunda yok.

Burada tavsiye vermeyecekseniz neden yorum yapıyorsunuz anlamadım. :) FPS ben dahil bir çok oyuncu için CS:GO'dur. Oyunun mekanikleri, hissiyatı, rekabet ruhu hiç bir oyunda yok.
Tavsiye vermediğimi kim söyledi? Okuduğunuzu anlama problemi yaşıyorsunuz sanırım. Saatlerce bu denli oyunlardan zevk alan birisi diğer hikayeli ve linear yapıdaki oyunlara adım atsa nasıl zevk alır düşündünüz mü?

Diğer oyunlara el atılmamış olmasının sebebi iste 1. sebep ekonomik, 2. sebep ise oyun kültürü. Bu 2 sebep Türkiye'deki oyuncuların %75'inde mevcut.

Tavsiye vermediğimi kim söyledi? Okuduğunuzu anlama problemi yaşıyorsunuz sanırım. Saatlerce bu denli oyunlardan zevk alan birisi diğer hikayeli ve linear yapıdaki oyunlara adım atsa nasıl zevk alır düşündünüz mü?

Diğer oyunlara el atılmamış olmasının sebebi iste 1. sebep ekonomik, 2. sebep ise oyun kültürü. Bu 2 sebep Türkiye'deki oyuncuların %75'inde mevcut.
Aynı sorun sizde de var sanırım unutkanlığınızda tuzu biberi olmuş. :) Üşenip tavsiye vermeyeceğiniz söylemişsiniz.
Heskes için oyun zevki farklıdır benim demeye çalıştığım adam FPS oynamaktan zevk alıyorsa hikayeli vb. oyunlar bu adama adeta eziyet gibi gelir. Bu o adamı oyun kültürü olmayan bir adam yapmaz.

Eki Görüntüle 1290081

Bırakmanın tek yolu oyunu sabah akşam sürekli oynamak. O kadar fazla oynayın ki oyundan bıkın. Bir de solo girin oyunlara, daha da fazla kanser olursunuz. Bırakmanız kolaylaşır.
Mm oynamak da etkili olur, hile kaynıyor çünkü.

Hocam öyle yapa yapa 3.300 saat oldu benim :D
Bırakılmıyor vallahi bir anda oyunu sil bir daha da yükleme 1 2 haftadır oynamıyorum sildikten sonra.Ama elim yükle tuşuna gitmiyor değil.

Size önerim haftalık droplar için oynamanızdır. Bu sayede hem yeni oyun alacak paranızı birazcık çıkartırken hemde eğlenirken uzak vede yakın tam orta bir mesafede kalmanızdır.

Ben şahsen CS:GO tarzı oyunları, PUBG tarzı oyunları nerde görsem midem bulanıyor. Bunun dediğim gibi alakası tamamen oyun kültürü. Onu geliştirirseniz bu oyunlara saatler gömmenin ne kadar büyük bir hata olduğunu anlarsınız.
katılıyorum ama adamın bi canı çekiiyor giriyorum 3 5 saat sonra 5 10 gün yüzüne bakmıyorum nedense bilmem

Sana burada 100 tane oyunluk güzel hikayeli ve akıcı bir oyun listesi çıkarabilirdim fakat üşendim. FPS demek csgo ya da valorant demek değil çıkın bu kafadan.
e tamam da doom gibi sürekli vur adam yoruyor be

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı