XP bana normal geldi, bir değişiklik yok gibi.Dün yağ gibi akan oyun bugün durmadan çöküyor yanıt vermiyor... Bu arada fark eden var mı ama çok az XP veriyor gibi geldi bana.
XP bana normal geldi, bir değişiklik yok gibi.
Ekleme yapayım, zeus artık tek atışlık değil, kullandıktan sonra şarj oluyor ve tekrar kullanabiliyorsunuz.
Daha denk gelmedim umarım çözülmüştür. Oyun içerisinde sesim gitmiyordu hala düzelmemiş.Alt+Tab çökmesi'de çözüldü mü? Özellikle AMD kullanıcılarında oyun ani donma oluyordu Görev Yöneticisi'nden kapatmak zorunda kalıyordu bazıları PC yeniden başlatıyorlardı halen yaşayan var mı?
En önemli konulardan Biri'de bu ama Valve hiç dikkate almıyor bu optimizasyon sorununu. Büyük güncelleme ile düzeltmelilerdi şahsi düşüncem. Bence bu en büyük güncellemelerden biriydi umarım çoğu hata düzeltilmiştir diyeceğim ama konu sahibi arkadaşımız bile sorun yaşıyormuş. Demek ki düzelmemiş birkaç şey halen üzücü.Optimize?
Neden bu sorunları gidermek yerine böyle büyük güncelleme yapıp bu sorunları çözmüyorlar şasırtıcı demek ki oyuncuların sorunlarını dikkate almıyorlarsa. Online kaybetmeye mahkumlar.Şu oyuna daha ivmeyi getiremediler zeus skini getiriyorlar.
Benim şahsi düşüncem bu büyük güncelleme'de getirmeleri gerekti FPS düzeltmeleri optimizasyon veşaire eğer bu güncelleme'de getirmiyorlarsa daha getirmezler.GT 730 ile 1024x768 FSR bilmem ne falan filan çamur grafiklerde kapalı alanda 70 dışarıda 50 yerine göre 30FPS 1366x768'de FSR bilmem ne kapalı 60+FPS vermesi lazım Low'da.
Sen büyük güncelleme adı altında Zeus'u onu bunu skin filan veşaire güncelleme yap optimizasyon'a dokunma demek ki Online kaybetmek istiyorlar.Acayip fps dropları var rtx 2060 lı sistemde donuyor oyun
Bir insan neden büyük güncelleme adı altında optimizasyon gibi büyük bir problemi çözmez aklım almıyor demek ki ya Online kaybetmek istiyorlar ya da oyuncuların sinirlerini zıplatmak istiyorlar.Bu güncellemeden önce 300-500fps alırken şimdi 200 altını görüyorum mükemmel güncelleme.
Bende bu büyük güncelleme için biraz heyecanlandım biraz mutlu oldum fakat hayaller ve hayatlar misali halen sorunlar devam ediyor. Yazık cidden insanların en büyük problemlerini çözmeyip abuk sabuk güncelleme yapıyorsan Online kaybetmeye mahkumsun demektir. Ben bu güncelleme böyle olacağını hiç düşünmezdim tüm sorunların her şeyin son bulduğu ve çözüldüğü bir güncelleme sanarken halen bu çökme ve yanıt vermeme sorunları güncellemeye rağmen devam ediyor ne üzücü bir olay.Dün yağ gibi akan oyun bugün durmadan çöküyor yanıt vermiyor... Bu arada fark eden var mı ama çok az XP veriyor gibi geldi bana.
En önemli konulardan Biri'de bu ama Valve hiç dikkate almıyor bu optimizasyon sorununu. Büyük güncelleme ile düzeltmelilerdi şahsi düşüncem. Bence bu en büyük güncellemelerden biriydi umarım çoğu hata düzeltilmiştir diyeceğim ama konu sahibi arkadaşımız bile sorun yaşıyormuş. Demek ki düzelmemiş birkaç şey halen üzücü.
Neden bu sorunları gidermek yerine böyle büyük güncelleme yapıp bu sorunları çözmüyorlar şasırtıcı demek ki oyuncuların sorunlarını dikkate almıyorlarsa. Online kaybetmeye mahkumlar.
Benim şahsi düşüncem bu büyük güncelleme'de getirmeleri gerekti FPS düzeltmeleri optimizasyon veşaire eğer bu güncelleme'de getirmiyorlarsa daha getirmezler.
Sen büyük güncelleme adı altında Zeus'u onu bunu skin filan veşaire güncelleme yap optimizasyon'a dokunma demek ki Online kaybetmek istiyorlar.
Bir insan neden büyük güncelleme adı altında optimizasyon gibi büyük bir problemi çözmez aklım almıyor demek ki ya Online kaybetmek istiyorlar ya da oyuncuların sinirlerini zıplatmak istiyorlar.
Bende bu büyük güncelleme için biraz heyecanlandım biraz mutlu oldum fakat hayaller ve hayatlar misali halen sorunlar devam ediyor. Yazık cidden insanların en büyük problemlerini çözmeyip abuk sabuk güncelleme yapıyorsan Online kaybetmeye mahkumsun demektir. Ben bu güncelleme böyle olacağını hiç düşünmezdim tüm sorunların her şeyin son bulduğu ve çözüldüğü bir güncelleme sanarken halen bu çökme ve yanıt vermeme sorunları güncellemeye rağmen devam ediyor ne üzücü bir olay.
Ben bu büyük güncelleme'de belki yanıt vermiyor hatası ani donma filan sorunlarını düzeltirler diye heyecan ve ümitle bekledim ama hüsrana uğradık maalesef. Oyuncuların sorunlarına kulaklarını tıkıyorlarsa Online kaybetmeyide göze alıyorlar demektir acı ama gerçek. Ayrıca optimizasyon sorunları duyduğuma göre çok artmış çok üzücü çok.Oyunda hiçbir şeyin çözüldüğü yok daha çok b*k çukuruna dönüşmüş durumda FPS droplar çatışma anında anında donan oyun yanıt vermiyor hatası vs iyice artmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.