CS:GO'da vardı fakat CS2 de yok sanırsam. Bir tane buldum fakat sadece botlarla çalışıyor. Alta bıraktım videoyu.
Ekran kartı, işlemcinizi ve oyun içi grafik ayarlarınızı atar mısınız?
Teşekkür ederim.
CS2'de en düşük ayarlarda en düşük grafiklerde zar zor 30 FPS alıyorum. Bu oyun için bir patates grafik DLC'si falan varsa atabilir misiniz?
Beğenmediğimi belirtmek.O sistemle bu değerler normal hocam, ayarlarda zaten hepsi en düşükteymiş. Yapacak bir şey yok. Valorant'ta CS2'ye göre daha iyi performans alırsınız, isterseniz bir bakın.
@Yürüyen HLTV beğenmedim atmanın amacı nedir?
O sistemle bu değerler normal hocam, ayarlarda zaten hepsi en düşükteymiş. Yapacak bir şey yok. Valorant'ta CS2'ye göre daha iyi performans alırsınız, isterseniz bir bakın.
@Yürüyen HLTV beğenmedim atmanın amacı nedir?
Peki CS:GO'yu hala Online oynamanın bir yolu var mı FACEIT falan destekliyor mu hala.Bu sisteme gayet normal hocam. Üstteki hocamın attığı unlost FPS arttırma işe yarıyor bu arada onu deneyebilirsiniz.
FACEIT desteklemiyor ancak o tarzda bir uygulama var destekleyen. Ben ismini unuttum bilen arkadaşlarımız yardımcı olur.Peki CS:GO'yu hala Online oynamanın bir yolu var mı FACEIT falan destekliyor mu hala.
FACEIT desteklemiyor ancak o tarzda bir uygulama var destekleyen. Ben ismini unuttum bilen arkadaşlarımız yardımcı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.